Forside/ Bliv medlem/ Bliv fagligt medlem
Forside/ .../ Bliv fagligt medlem

Fagforening for alle

Krifa Light

Krifa Light er fagforening til dig med fokus på lav pris. Prisen er 69 kr./md. Vælger du Krifa Light + A-kasse koster det 547 kr./md.

Krifa Light er til dig, der ønsker fuld juridisk dækning helt til Højesteret. Vi kan også tjekke din ansættelseskontrakt, udbetale ved strejke og lockout og tilbyde at tage med som bisidder, hvor det er fagligt relevant og vedrører dit ansættelsesforhold.

Vigtigt at vide om Krifa Light

• Du kan betale kvartalsvis eller månedsvis. Vælger du månedsvis betaling, kommer der 15 kr. pr. måned oven i prisen i ekstra administrationsbidrag. Du vælger selv, hvordan du har lyst til at betale.
• Ønsker du at opgradere dit medlemskab til Krifa Basis eller Krifa Plus, kan det ske øjeblikkeligt. Det er ikke muligt at opgradere på igangværende sager.
• Vi kan kun påtage os at føre sager, der er opstået, mens du har været medlem hos os. 

Du kan købe Krifa Light både alene eller sammen med a-kassen.

 

 

Krifa Basis

Krifa Basis er for dig, der gerne vil gøre brug af et bredt udvalg af input til dit arbejdsliv. Vælger du Krifa Basis + A-kasse koster det 617 kr./md. 

Krifa Basis er mere end blot en fagforening med fuld juridisk dækning helt til Højesteret – og alt det andet gode indhold fra Light. Det er også 1.000 kr. om året til faglig efter- eller videreuddannelse samt mulighed for at tage vores online-kurser og få diplom i f.eks. Excel, PowerPoint og Word på forskellige niveauer. Derudover kan du få løntjek og råd før lønforhandling, og adgang til jobtrivselskonsulenter og stressrådgivere, der er parate til at hjælpe dig videre i dit arbejdsliv.

Vigtigt at vide om Krifa Basis

• Du kan betale kvartalsvis eller månedsvis. Vælger du månedsvis betaling, kommer der 15 kr. pr. måned oven i prisen i ekstra administrationsbidrag. Du vælger selv, hvordan du har lyst til at betale.
• Det er en forudsætning, at du har været med i Krifa Basis i to måneder, før du kan modtage strejkegodtgørelse. Overflytter du fra en anden fagforening, har du ret til strejkegodtgørelse med det samme.

Du kan købe Krifa Basis både alene og sammen med a-kassen.

 

 

Krifa Plus

Krifa Plus er fagforening for dig, der vil have det bedste af det bedste til 239 kr./md. Vælger du Krifa Plus + a-kasse koster det 717 kr./md.

Hvis du vælger Krifa Plus, får du alt fra både Krifa Light og Krifa Basis og meget mere til. Du får også udvidet advokathjælp og kan derfor altid komme til at tale med en advokat om din situation. Opstår der problemer på dit job, vil advokaten være med i hele forløbet, hvis du ønsker det. Du får adgang til uddannelses- og kursustilskud, hvor du kan få et tilskud på 2.000 kr. om året til faglig efter- eller videreuddannelse, eller du kan optjene 8.000 kr. over fire år og bruge de 8.000 kr. på én gang. Gennem Arbejdslystkonsulentuddannelsen får du den nyeste viden og værktøjer til at skabe god arbejdslyst. Det vil med garanti gøre en forskel for dig selv, dine kolleger og din arbejdsplads. Og du får den helt gratis. Du får også adgang til et ubegrænset antal samtaler med en personlig karrierekonsulent. Som Krifa Plusmedlem får du en gratis identitetssikring, hvis din identitet bliver misbrugt og 10 % rabat på Krifas Lønsikring

Vigtigt at vide om Krifa Plus

Vi kan kun påtage os at føre sager, der er opstået, mens du har været medlem hos os.
Betaler du hver måned, lægger vi et ekstra administrationsbidrag på 15 kr./md. oven i prisen. Betaler du en gang i kvartalet (pris pr. md. x 3), er der ikke et ekstra administrationsbidrag. Du vælger selv, om du vil betale hver måned eller en gang i kvartalet.
Det er en forudsætning, at du har været med i Krifa Plus i to måneder, før du kan modtage strejkegodtgørelse. Overflytter du fra en anden fagforening, har du ret til strejkegodtgørelse med det samme.

Du kan købe Krifa Plus både alene eller sammen med a-kassen.


Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Du kan altid benytte dig af vores søgefunktion her på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.