Jobrådgivning til studerende

Når du er medlem af Krifa start, kan du få telefonisk sparring med vores Jobrådgivere. Se her, hvad du kan få hjælp til.

Vi vil gerne hjælpe dig med at have god arbejdslyst under din uddannelse – og derfor står vores Jobrådgivere klar til at vejlede netop dig. For vi ved, at der er mange valg, der skal tages, ansøgninger der skal skrives, og spørgsmål der skal besvares, når du er ved at tage din uddannelse eller snart er færdig med den. Her kan det være rart at vende dine overvejelser eller frustrationer med andre, så du kan komme godt og hurtigt videre. 

Hos Jobrådgiverne kan du få vejledning om, hvordan du: 

  • skriver den bedste ansøgning og CV, både til job-, kvote 2 og praktiksøgning
  • finder job gennem dit netværk og søger uopfordret
  • bruger LinkedIn i din jobsøgning
  • griber en jobsamtale an
Vi giver gerne feedback på én af dine ansøgninger eller din LinkedInprofil, som du sender til os inden samtalen. På den måde kan vi give dig så konkret og specifik vejledning som muligt.
Med dit Krifa Start medlemskab, kan du få en årlig telefonisk samtale. Er der behov for flere samtaler, kan du tilkøbe Krifa Plus og få en fast sparringspartner i din lokale Krifa-afdeling.

Sådan gør du 

Ring til os på telefon 7227 7227 – så aftaler vi et tidspunkt, hvor du bliver ringet op af en af vores Jobrådgivere. Du kan også skrive en besked til os her.

Vi glæder os til at tale med dig!