Karrierekondi - Skal dit arbejdsliv i topform?

 

Tilbuddet gælder for valg af Krifa Basis og kan benyttes til og med d. 8. juli 2018. Når du melder dig ind, får du samtidig et værdibevis på en karrieresamtale med en af Krifas karrierecoaches. Det skal bruges inden 1. august 2019.

A-kasse uden fagforening

Økonomisk tryghed, hvis du mister dit job

478

kr/md.

345 kr/md. efter fradrag Køb nu

A-kasse og fagforening for alle

Krifa er en a-kasse og tværfaglig fagforening. Alle, der er lønmodtagere eller under uddannelse, kan blive medlem af os.

 

A-kasse (478,-) + fagforening

A-kasse uden fagforening

Økonomisk tryghed, hvis du mister dit job

478

kr/md.

345 kr/md. efter fradrag Køb nu

A-kasse + Light

39 kr. pr. md. Fagforening med juridisk backup.

517

kr/md.

373 kr/md. efter fradrag Køb nu

A-kasse + Basis

139 kr. pr. md. Fagforening til hele dit arbejdsliv.

617

kr/md.

446 kr/md. efter fradrag Køb nu

A-kasse + Plus

239 kr. pr. md. Udvidet fagforening med fordele.

717

kr/md.

518 kr/md. efter fradrag Køb nu
kvinde-forside-spar-penge

Derfor skal du vælge Krifa

Spar op til 4.831. om året

Du kan spare mange penge ved at skifte til Krifa.

Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage kl. 7–20

Ring meget gerne til os og hør mere om, hvordan vi kan give dig hjælp, tryghed og inspiration i dit arbejdsliv.

Krifa støtter ikke politiske partier


200.000 har allerede valgt os

Jeg må sige, at I hele tiden har levet op til mine forventninger og endda meget mere. Altid møder jeg hjælpsomhed, positive mennesker og en service, man ikke finder ret mange andre steder. Har haft behov for jer i forskellige sammenhænge; som selvstændig, lønmodtager, opsagt og som ledig, så jeg har været rundt i systemet og forskellige afdelinger. Jeg har altid følt, at det er kunden, som er i centrum. Og at det er Krifa, der er til for medlemmerne - og ikke omvendt.

Tine Christiansen, Bogholder

I Krifa er man ikke bare et nummer, derimod gør Krifa et stort arbejde for, at man føler sig vigtig. Hvis der opstår en faglig tvist, er Krifas faglige konsulenter fantastiske til at hjælpe mig som medlem. De er opsøgende og holder mig hele tiden informeret om sagens forløb. Jeg har selv oplevet at få en god personlig rådgivning, da jeg havde et ønske - men også en tvivl, om jeg skulle videreuddanne mig. Krifa’s rådgivning gjorde, at jeg blev helt sikker i min beslutning om at tage springet ud i en ny uddannelse. Jeg må sige, at jeg er glad for mit skifte til Krifa. Jeg fortryder kun, at jeg ikke foretog dette skifte for flere år siden.

Jesper Larsen, Social- og sundhedshjælper

Med det samme jeg trådte ind ad døren hos Krifa, blev jeg modtage venligt og fik med det samme en indledende samtale med en medarbejder. Allerede der fik jeg svar på nogle af de spørgsmål, jeg søgte svar på. Det var en rigtig god oplevelse, og de efterfølgende gange jeg har været ude forbi, har jeg kun oplevet venlige og hjælpsomme medarbejdere. Alt i alt har det været en super positiv oplevelse for mig at skifte til Krifa. Jeg føler mig i hvert fald i gode hænder hos jer, og jeg anbefaler jer også gerne til andre.

Kristina Kjær Nielsen, Kontorelev

Oftest stillede spørgsmål

 • Kan I hjælpe mig lige så godt som min nuværende fagforening?
  Du kan få samme juridiske rådgivning og hjælp hos os, som du kan få ved din nuværende fagforening.
 • Kan jeg godt være medlem hos jer, når jeg arbejder som...?
  Alle lønmodtagere er velkomne hos os, og vi varetager interesserne for alle vores medlemmer. Vi er tværfaglige, så du kan blive medlem hos os uanset, hvilken branche du arbejder i.
 • Er jeg sikker på, at jeg får mine rettigheder/anciennitet med, når jeg flytter over til jer?
  Ja, det, du har ret til hos din nuværende a-kasse, har du også ret til hos os.
 • Hvornår bliver jeg flyttet over til jer?
  Er du i arbejde, bliver dit medlemskab overflyttet til os med virkning fra d. 1. i måneden efter, vi har modtaget din ansøgning. Er du ledig, sker din overflytning med et varsel på løbende måned plus en måned. Overflytningen sker med virkning fra den 1. i måneden efter, at varslet er udløbet.
 • Kommer jeg til at betale dobbelt, når jeg flytter over til jer?

  Det er muligt at være medlem af to forskellige fagforeninger samtidigt. Ønsker du ikke det, er det vigtigt, at du sender en mail til din nuværende fagforening. I mailen skal du skrive, at du ønsker udmeldelse af fagforeningen i forbindelse med din overflytning af a-kassen.

 • Hvordan får jeg lønsikring?
  Du kan tegne lønforsikring, så du får op til 90 % af din nuværende løn, hvis du bliver ledig. Beregn pris og bestil tilbud her
Ring mig op

Bliv ringet op og få en uforpligtende snak om, hvad Krifa kan hjælpe dig med.

KVITTERING