Dimittend

Gå ikke glip af over 13.000 kr. pr. måned

Som nyuddannet har du en smutvej til dagpenge. Hvis du afslutter en erhvervs- eller videregående uddannelse på mindst 18 måneder, kan du nemlig få dagpenge allerede efter en måned. Du skal blot huske at melde dig ind i Krifas a-kasse senest 14 dage efter, din uddannelse er slut.

Selv om du fx har et job på hånden eller skal på barsel, så gå ikke glip af dine unikke rettigheder som nyuddannet. Det tager nemlig normalt et helt år på arbejdsmarkedet, inden du har de samme fordele igen. Se her, hvad det kræver at få dagpenge.

Hvordan finder jeg drømmejobbet?

Vi hjælper dig med at fremhæve dine kompetencer i både ansøgning og CV, så det bliver fængende. Derudover gør vi dig klar til jobsamtalen, lønforhandlingen – og vi giver naturligvis også din nye kontrakt et tjek, så du får den bedste start på arbejdslivet. 

Vi anbefaler dig derfor at vælge vores bedste fagforeningspakke, som i øvrigt er til en meget skarp pris. Den koster faktisk mindre end 8 kr. om dagen – og indeholder alt det, du skal bruge for at få en god start i dit arbejdsliv.