Forside/ Din lokale Krifa/ Krifa Esbjerg
Forside/ .../ Krifa Esbjerg

Krifa Esbjerg

Din lokale Krifa Esbjerg

Åbningstider

Mandag: 10.00-16.00
Tirsdag-fredag: 10.00-14.00

Krifa
Kanalen 1
6700 Esbjerg
Vis på kort

Daniel Kristensen 
Afdelingschef

Kontakt

Email: esbjerg@krifa.dk
Svar inden for to hverdage

Tlf.: 7513 0822

Adgang til internettet

Du er velkommen til at medbringe bærbar computer og benytte vores trådløs netværk. Du kan også medbringe evt. dokumenter på et USB-stik og printe dokumenter på vores medlems-PC.

Kørselsvejledning

Hvis du kommer fra syd/øst, kører du ind ad Tjæreborgvej/Gammel Ringvej/Østre Havnevej og drejer til venstre ved Britanniavej ind på havneområdet, hvor Kanalen er første vej på venstre hånd.

Hvis du kommer fra nord/vest, kører du ned i bunden ad Stormgade og til venstre ad Toldbodvej. Herefter drejer du til højre ad Britanniavej, ind på havneområdet, hvor Kanalen er første vej på venstre hånd.

Offentlig transport

Fra banegården er der ca. 5-10 minutters gang til Krifa Esbjerg. Tager du bus nr. 15 mod Esbjerg Strand/Sædding, skal du stige af ved det første stoppested efter banegården. Stoppestedet hedder: Toldbodvej v/Britanniavej.

Gratis Parkering

Ved vores afdeling er der gratis gæsteparkering.

Seniorprogram

Seniorprogram Grindsted - Efterår 2019

Få et spændende ophold for to person på Trinity Hotel & Konference Center ved Lillebælt til en værdi af 1.390 kr. eller et SuperGavekort på 350 kr.

For de fleste er "God arbejdslyst" en hilsen - for Krifa er det et formål og en mission. Krifa arbejder hver dag for at fremme God arbejdslyst - for medlemmer, hinanden og bredt i samfundet.

Som Krifa Start, Krifa Basis og Krifa Plus-medlem kan du løbende tilmelde dig spændende kurser og events