Forside/ Din lokale Krifa/ Krifa København Nord
Forside/ .../ Krifa København Nord

Krifa København Nord

Din lokale Krifa København Nord

Åbningstider

Mandag: 10.00-16.00
Tirsdag-fredag: 10.00-14.00

Krifa
Lyngbyvej 20, 2. sal
2100 København Ø
Vis på kort

Charles K. Muasya
Afdelingschef

Kontakt

Email: kbh-nord@krifa.dk
Svar inden for to hverdage

Tlf.: 7227 7238
Alle hverdage 7.00-20.00

Adgang til internettet

Du er velkommen til at medbringe bærbar computer og benytte vores trådløs netværk. Du kan også medbringe evt. dokumenter på et USB-stik og printe dokumenter på vores medlems-PC.

Offentlig transport

Krifa København Nord ligger 10 min. gang fra Ryparken station. Busserne 150S, 173E, 8A og 4A kører tæt forbi afdelingen. Vi er lokaliseret på 2. sal i en grøn bygning.

Kørselsvejledning

Stil din GPS til  Bryggervangen 5. Du kommer bagved den grønne bygning (Lyngbyvej 20), hvor vi er lokaliseret. Kør ind i gården og find nr. 18. Du kan også køre ind ved Lyngbyvej nr. 32. Her åbner  bommen automatisk. Bemærk, du kan kun køre ind i nordlig retning.

Parkering

Krifa har parkeringspladser inde i gården ved nr 18. Se efter Krifas logo. Her kan du parkere hele dagen uden parkeringstilladelse.

På øvrige P-pladser i gården, hvor der ikke er firmaskilt, er det tilladt to timers parkering. Husk at stille P-skiven.

Cykelparkering

Kør til Bryggervangen 5. Du kommer bagved den grønne bygning (Lyngbyvej 20) hvor vi er lokaliseret. Kør ind i gården, hvor der er cykelparkering

Få et spændende ophold for to person på Trinity Hotel & Konference Center ved Lillebælt til en værdi af 1.390 kr. eller et SuperGavekort på 350 kr.

For de fleste er "God arbejdslyst" en hilsen - for Krifa er det et formål og en mission. Krifa arbejder hver dag for at fremme God arbejdslyst - for medlemmer, hinanden og bredt i samfundet.

Som Krifa Start, Krifa Basis og Krifa Plus-medlem kan du løbende tilmelde dig spændende kurser og events