Forside/ Erhverv/ Erhvervsrådgivning/ Det får du i Erhvervs-rådgivning/ Rådgivning i salg og markedsføring
Forside/ .../ Rådgivning i salg og markedsføring

Rådgivning i salg og markedsføring

Som selvstændig kender du udfordringerne i forhold til dit salg og din markedsføring. Og du ved også, hvor vigtigt det er for bundlinjen. Men hvordan løser du bedst udfordringerne og får fat i de rette kunder? 

Når du er kunde i Erhvervsrådgivning, tilbyder vi dig 1 times sparring uden beregning i samarbejde med Onmondo. Onmondo er et bureau med rådgivere specialiseret i alle aspekter af salg og markedsføring.

Her vil du blandt andet få: 

  • Konkrete løsningsforslag til at booste dit salg.
  • Rådgivning i at finde dine drømmekunder.
  • Sparring på din markedsføringsstrategi.

Sammen med en af eksperterne fra Onmondo gennemgår du din virksomhed, og får lagt en plan for, hvordan du optimerer din virksomhed rent salgs- og markedsføringsmæssigt. På mødet bliver der taget udgangspunkt i din virksomheds største udfordringer, hvoraf nogle allerede vil være løst, når du forlader mødet.

For at give dig et eksempel, kunne dialogen på mødet blandt andet handle om:

  • Hvordan du tiltrækker nye kunder.
  • Hvordan du fastholder dine eksisterende kunder.
  • Hvordan du bliver mere synlig online og bliver fundet af flere potentielle kunder.

Vil du sikre dig kontinuerlig forretningsrådgivning og en mere effektiv brug af dine markedsføringskroner, har du mulighed for at aftale et videre forløb med Onmondo efter det første møde.

Book dit gratis møde

Du ringer til os på telefon 7227 7227 eller skriver til os på erhverv@krifa.dk. med en beskrivelse af din virksomhed. Vi vil herefter viderebringe dine kontaktoplysninger og de oplysninger du har givet os om din virksomhed til Onmondo. Onmondo vil herefter finde en relevant medarbejder til at kontakte dig. Hotlinen er åben alle hverdage fra kl. 9-15. Der må forventes, at der kan gå op til 1 -2 arbejdsdage, før du bliver kontaktet. 

Hvem er Onmondo? 

Onmondo er et digitalt bureau med speciale i forretningsrådgivning, markedsføring og salg. Du får et team af passionerede eksperter, der hjælper dig med at opnå mere synlighed for potentielle kunder både online og offline – og du kan være sikker på, at de tør fortælle dig, hvad der virker og ikke virker for din virksomhed. Onmondo arbejder med over 1500 kunder fra alle brancher, så vi garanterer, at de også kan sætte sig ind i din forretning.  

Læs mere om Onmondo.

Hvorfor vente?
Køb Erhvervsrådgivning nu og få den første måned kvit og frit.

Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Du kan altid benytte dig af vores søgefunktion her på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.