Få rabat på kilometerne

Vi vil gerne give dig god arbejdslyst – også når du står og fylder benzin på bilen og kigger på kronerne, som skyder afsted på tavlen. Derfor har vi lavet en aftale med Circle K, så du som selvstændig kan få rabat. Vores rabat aftale er blevet genforhandlet og forbedret pr. 1.1. 2020.

Rabatkort

Mand står ved tankstand

Som en del af Erhvervsrådgivning eller medlem i Krifas a-kasse kan du få et Circle K-rabatkort, som giver dig gode rabatter på både benzin, diesel, fyringsolie og meget andet.

Se her under dine forskellige muligheder for rabatter:


Firma- og dieselkort

Kortet kan bruges som betalingskort på alle Circle K, INGO og 1-2-3 stationer i Danmark, Norge og Sverige. Rabatten får du dog kun i Danmark. Du får rabatter på diesel, benzin, bilvask og kør-videre-produkter. På Mit Krifa kan du se, hvilke rabatter du kan opnå.

Log på Mit Krifa og tilmeld.

Benzin, diesel og fyringsolie til eksisterende tank

Du kan få rabat til benzin, diesel og fyringsolie til en tank. På Mit Krifa kan du se, hvilke varianter og hvor meget rabat du kan få.

Log på Mit Krifa og tilmeld.

Smøreolier og emballage-produkter

Aftalen omfatter levering af smøreolier i virksomhedens egen tank og på levering af emballage produkter. På mit Krifa kan du se, hvilken rabat du kan få.

Log på Mit Krifa og tilmeld.

Truck og Routex Kort

Kortet gælder for transportvirksomheder og andre med stort brændstofforbrug, som også har behov for at tanke uden for Danmark. Her kan du få rabat på diesel, benzin, bilvask og kør-videre-produkter. På Mit Krifa kan du se, hvor meget vores aftale giver i rabat.

Log på Mit Krifa og tilmeld.

På Mit Krifa kan du også se, hvilke betingelser, der gælder for rabataftalerne.

Har du spørgsmål? Så ring meget gerne til os på tlf.: 7227 7227.

Endnu flere fordele
I Krifas Erhvervsrådgivning får du en lang række fordele - designet til dig med selvstændig virksomhed.