Forside/ .../ Forsikring og pension

Forsikring og pension

Det gælder om at have de rigtige forsikringer, så du er dækket, hvis uheldet er ude. Her kan du læse mere om de forskellige tilbud og ordninger, som du kan benytte dig af som selvstændig hos Krifa. 

Er du klar over, at lager på din private bopæl f.eks. ikke er omfattet af din indboforsikring? Det er vigtigt både at have forsikret din virksomhed grundigt og have den rette privatforsikring, og hvorfor ikke have forsikringerne samlet et sted? Vi har sørget for, at du kan få et attraktivt tilbud og skræddersy dine forsikringer igennem NEM forsikring A/S.

Det er godt at tænke langsigtet og overveje dine muligheder, hvis nu alt ikke skulle gå helt som planlagt. Krifa har lavet et samarbejde om en attraktiv pensionsordning og sundhedssikring – både for dig der har enkeltmands virksomhed og for dig med ansatte.


Sygdomsforsikringer

Hvad sker der med din virksomhed, hvis du bliver uarbejdsdygtig i en længere periode? Og hvordan ser din økonomi ud, hvis du i en periode ikke tjener penge i virksomheden? Du kan få sygedagpenge fra kommunen, men er det nok for dig? Her kan du se mere om, hvordan du forsikrer dig mod disse situationer. 

 

Du kan også forsikre din virksomhed mod den nedgang i omsætningen, som måske vil ske, når du er sygemeldt. Det sker igennem en sygedriftstabsforsikring.

Er du uheldig at blive ramt af en erhvervssygdom, så er det en erhvervssygdomssikring, du skal have. Læs mere om det her.

Det falder aldrig belejligt at blive syg – men det kan give ro i maven, hvis du ved, hvordan du er dækket økonomisk, hvis det skulle ske. Det kan du læse mere om her på siden.


Lønsikring - økonomisk dækning, hvis du skulle blive ledig

Kan du klare dig for 18.866 kr. pr måned, hvis du må lukke din virksomhed? Det er faktisk det højeste beløb, du kan modtage fra a-kassen. 
Hvis ikke - så skal du tegne Lønsikring.
Du kan få udbetaling fra Lønsikring, hvis du må lukke dit firma. Hvis du har haft din virksomhed i over 5 år eller er over 55 år, dækker Lønsikring kun ved konkurs.

Fordele ved Lønsikring

  • Økonomisk tryghed
  • Op til 21.000 kr. pr. måned oven i dagpengene
  • Professionel Job Coach, der hjælper dig med at finde nyt job
  • Fradragsberettiget præmie
 

Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Du kan altid benytte dig af vores søgefunktion her på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.