Forside/ Erhverv/ Erhvervsrådgivning/ Fordele og rabatter/ Forsikring og pension/ Tilbud på erhvervs- og privatforsikringer
Forside/ .../ Tilbud på erhvervs- og privatforsikringer
Flere personer sidder og snakker sammen omkring papirer på bordet.

Tilbud på erhvervs- og privatforsikringer

Har du styr på dine forsikringer? Og kunne det ikke være rart, at have dine forsikringer samlet et sted? Sammen med NEM Forsikring A/S, har vi lavet et attraktivt tilbud til dig – lige meget om du kun vil have erhvervsforsikring, privatforsikring eller begge dele. 


Som selvstændig kan det være svært at finde ud af, i hvilke tilfælde du har brug for en erhvervsforsikring, og hvornår det er en privatforsikring, der er behov for. Vidste du f.eks. at lager på dine private bopæl f.eks. ikke er omfattet af din indboforsikring?

Lige meget, om du vurderer, at du har brug for forsikringerne eller ej – så giver det en tryghed, at have taget et aktivt til- eller fravalg, så du ved, hvornår du er dækket, og hvornår du ikke er dækket. 

Se mere om forskellen på erhvervsforsikring og privatforsikring på NEM Forsikring hjemmeside

Godt tilbud til dig

Vi vil gerne hjælpe dig med roen i maven. Derfor vil vi gerne give dig der har Erhvervsrådgivning eller er medlem i Krifas a-kasse, et godt tilbud på både privatforsikringer og erhvervsforsikringer gennem NEM Forsikring A/S. 

 

Erhvervsforsikringer

Kunne du tænke dig et konkret tilbud på erhvervsforsikringer, kan du skrive til NEM Forsikring her. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf.: 7227 7427, så hjælper vi dig videre.

Når du tegner erhvervsforsikringer, er der tale om en individuel dækning og prissætning. Derfor skal du tale med NEM Forsikring, som derefter vil give dig et tilbud. Du ikke selv beregne prisen, som du f.eks. kan på standardforsikringer som privat bolig, indbo mv. 

Tilbuddet på erhvervsforsikringer ved NEM Forsikring kan omfatte alle forsikringerne nedenfor, som du kan kombinere ud fra dit behov: 

Forsikring af erhvervsbygninger

Dækning af de bygninger, der foregår erhverv i.

Forsikring af erhvervsløsøre

Erhvervsløsøre er de genstande, du har i din virksomhed, som er ”flytbart”. Altså er det f.eks. lager af råvarer, færdigvarelager, maskiner, møbler, inventar mm. 

Forsikring af driftstab

Mister du din omsætning, fordi du har været ude for en arbejdsskade, og derfor ikke kan arbejde, så har du her mulighed for at få dit tab dækket.

Transportforsikring

Måske har du oplevet, at en vare du har sendt afsted, har fået en transportskade, og at ansvaret så falder på dig? Med denne forsikring har mulighed for at forsikre dig mod dette og få et eventuelt tab dækket.

Arbejdsskadeforsikring

Når du har ansatte, har du pligt til at have en arbejdsskadeforsikring. Den dækker skader, som din medarbejder har fået i arbejdstiden.

Køretøjer

Du kan få forsikret de køretøjer, som du bruger i din virksomhed. 

 

Privatforsikringer

NEM Forsikring A/S kan dække alle de behov, du har for forsikring i din private husstand. Du har mulighed for at skræddersy dine forsikringer, så de passer præcis til dig og din familie. Det kan du gøre inden for de fire hovedforsikringer:

  • Bil
  • Hus
  • Indbo
  • Ulykke

Få et godt tilbud

Når du logger på Mit Krifa, kan du hurtigt og nemt bestille et tilbud fra NEM Forsikring. De står også klar til at rådgive dig, så du kan få hjælp til, hvad du skal vælge. 

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf.: 7227 7427, så hjælper vi dig videre.

 
Endnu flere fordele
I Krifas Erhvervsrådgivning får du en lang række fordele - designet til dig med selvstændig virksomhed.

Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Du kan altid benytte dig af vores søgefunktion her på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.