Forside/ .../ Global Network

Bliv en del af et professionelt netværk

Nu har du muligheden for at sparre med andre, få nye forretningsrelationer og blive opdateret på, den nyeste viden i et netværk med andre selvstændige med interesse på salg – og oven i købet får du 25 % rabat.


Global Network lille logo
I samarbejde med Global-Network giver vi dig muligheden for at deltage i et landsdækkende salgsnetværk drevet af professionelle for professionelle. Det er et effektivt salgs- og erhvervsnetværk, hvor der løbende bliver afholdt møder, som du kan deltage i med 25 % rabat på deltagergebyret. Rabatten gælder for dig, der er selvstændig og enten abonnerer på Erhvervsrådgivning eller er medlem i Krifas A-kasse.

Mød andre i samme båd

I netværket kan du synliggøre din virksomhed og dine kompetencer på en hurtig og effektiv måde – og samtidig få vendt nogle af de udfordringer, som du går og bakser med. Det er en nem måde at få råd og sparring fra andre, som måske har stået i de samme situationer som dig.  
Du har også en unik mulighed for at skabe nye forretningsforbindelser, som lærer dig og din virksomhed at kende. På den måde bliver det også muligt for de andre i netværket at benytte din virksomhed og anbefale den til dem, de kender. 


Det får du i netværket:

  • Nye forretningsrelationer
  • Sparring omkring din virksomhed
  • Dugfrisk viden
  • Personlig udvikling
  • 25  % rabat på deltagergebyret.

Se mere og tilmeld dig

Global Network har mange forskellige netværksgrupper, og du kan vælge lige den, der passer dig bedst, og er tættest på dig. 

Se alle netværksgrupperne og tilmeld dig her www.global-network.com/groups

Når du tilmelder dig en netværksgruppe, skal du blot fortælle, at du abonnerer på Erhvervsrådgivning eller er medlem i Krifas A-kasse, for at få de 25 % rabat på deltagergebyret. 

Har du spørgsmål? Så ring meget gerne til os på tlf.: 7227 7427.

Hvem er GLOBAL-Network?

GLOBAL-Network er stiftet i 2006. Deres koncept er simpelt: Møderne skal give dig værdi som deltager både i form af kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst i form af viden og personlig udvikling.
GLOBAL-Network er et professionelt erhvervsnetværk med over 1.000 møder årligt fordelt på 45 eksisterende grupper.

Få 1 måned gratis
Når du køber Erhvervsrådgivning lige nu, får du den første måned gratis.

Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Du kan altid benytte dig af vores søgefunktion her på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.