Forside/ .../ Arbejdsskader
Er du kommet til skade på arbejde, for eksempel faldet på et glat gulv og slået dig, skal du ikke være flov over det og skynde dig at se efter, om der måske var nogen, der så det. Tværtimod. Råb op. Kald på dine kolleger. Bed om hjælp. Sådan lyder et af rådene fra Søren Grinderslev, der er advokat i Krifa.

Arbejdsskade

Har du styr på dine rettigheder, hvis du som selvstændig kommer ud for en arbejdsskade?

En arbejdsskade kan være en ulykke eller en erhvervssygdom, som opstår på grund af dit arbejde eller dine arbejdsforhold.

Kommer du ud for en arbejdsskade, er det vigtigt, at du får skaden korrekt anmeldt og at du får den erstatning, du er berettiget til.

Abonnerer du på Erhvervsrådgivning, står vi klar til at vejlede dig. Vi vil også meget gerne føre din arbejdsskadesag for dig, hvis du har tegnet de nødvendige forsikringer.

Kontakt

Er du kommet ud for en arbejdsskade, eller vil du gerne vide mere om, hvordan du er stillet, hvis det skulle ske, så kontakt os på tlf.: 7227 7280. Det vil være arbejdsskadekonsulenter og jurister, som besvarer dit opkald.
Vi guider dig

I Krifas Erhvervsrådgivning har du altid hjælp lige ved hånden - vi er bare et opkald væk og står altid klar til at guide dig igennem dine udfordringer.


Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Du kan altid benytte dig af vores søgefunktion her på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.