Forside/ .../ Forretningsplan
Forretningsplan fortolkning af en målskive og en stige.

Forretningsplan

I samarbejde med revisionsfirmaet Beierholm har vi udarbejdet en skabelon, som du kan bruge til at få lavet en forretningsplan.


Hvad er en forretningsplan?


En forretningsplan er en manual på, hvordan du når de mål, du har for din virksomhed. Den gør dig bevidst om, hvor du vil hen, hvordan du tænker at komme derhen, og hvad du gør ved forhindringer på vejen.

Skabelonen er lavet som en pdf-fil, som du kan skrive i. Når du åbner den, kan du begynde at udfylde den, gemme den og skrive videre på den senere.

Denne forretningsplan sikrer, at du kommer hele vejen rundt om din ide. Du står efterfølgende med en grundig og gennemarbejdet plan. Denne kan medbringes til bank, revisor og investorer.
Hvis du kun er i den indledende fase og mest skal bruge planen til din egen afklaring, kan du benytte den kortere udgave.


Hvorfor lave en forretningsplan?

En forretningsplan laves typisk i forbindelsen med opstarten af en virksomhed. Det primære formål med en forretningsplan er at holde styr på alle de tanker og ideer, du har, og lægge en plan for, hvilken vej du skal gå for at nå dine mål. På den måde hjælper forretningsplanen dig til at sikre, at din virksomhed skrider i den rigtige retning.

En sidegevinst er, at en forretningsplan også kan bruges af en investor, hvis du har et projekt, der skal kreditvurderes. En forretningsplan udstråler også en seriøsitet omkring virksomheden.

I skabelonen ovenfor kan du læse meget mere om, hvad en forretningsplan er, hvad den hjælper med, og hvordan du laver den.

Hjælp lige ved hånden
I Krifas Erhvervsrådgivning får du en lang række fordele - designet til dig med selvstændig virksomhed. Du får hjælp til juraen, regnskabet, dine rettigheder, rådgivning i salg og meget mere.

Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Du kan altid benytte dig af vores søgefunktion her på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.