Forside/ .../ Medarbejdere

Medarbejdere

Skal du lykkes som chef og som virksomhed er det ikke nok, at der er styr på de typiske personaleadministrative opgaver såsom kontrakter, APV, løn, pension, ferie, sygdom m.m. I dag er det af afgørende betydning, at du som leder kan være med til at give dine medarbejdere God Arbejdslyst


God arbejdslyst for alle

I Krifa mener vi, at God Arbejdslyst skal gælde for alle. Derfor vil vi også gerne støtte dig som arbejdsgiver og virksomhedsejer i at få God Arbejdslyst integreret på din virksomhed.

Læs mere om hvad ledelse betyder for vores arbejdslyst.


Arbejdsmiljøindsats og APV

Alle danske virksomheder skal arbejde med deres arbejdsmiljø, herunder APV - arbejdspladsvurdering. Her finder du skemaer og yderligere information om Arbejdspladsvurdering - APV.


Ansættelseskontrakter

Dine medarbejdere har i følge loven krav på en skriftlig ansættelseskontrakt. En ansættelses-kontrakt skal indeholde en række oplysninger om medarbejderens rettigheder og pligter. Vi anbefaler, at en jurist gennemgår kontrakten for at tjekke, at den følger loven.

Der findes to ansættelseskontrakter - en til funktionærer og en til ikke-funktionærer.

Med et abonnement i Erhvervsrådgivning kan du få vores jurister til at hjælpe dig. 


Forsikringer

Når du er arbejdsgiver, er en erhvervsansvarsforsikring lovpligtig. Du kan kontakte eget forsikringsselskab eller få vejledning og indhente tilbud i Krifa Forsikring. Abonnerer du på vores erhvervsrådgivning, eller er med i vores a-kasse giver vi dig unikke tilbud på forsikringer gennem Krifa Forsikring. 

Læs mere om Lønsikring.


Dine medarbejdere - juridiske forhold

Du kan nemt som arbejdsgiver komme i tvivl omkring gældende regler og forhold omkring eks. funktionærloven, løn, fravær, opsigelsesvarsler mv. Spørgsmål af denne art, kan du få svar på, gennem et abonnement i Erhvervsrådgivning.


Overenskomst

Som arbejdsgiver kan du lave en overenskomst med Krifa. 

Læs mere om overenskomst

Brug for en sparringspartner?
I Krifas Erhvervsrådgivning tilbyder vi at være din faste sparringspartner. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning i forhold til din virksomhed, er vi altid kun et opkald væk. 

Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Du kan altid benytte dig af vores søgefunktion her på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.