Forside/ Erhverv/ Krifa Selvstændige/ Forsikring og pension/ Tilbud på erhvervs- og privatforsikringer
Forside/ .../ Tilbud på erhvervs- og privatforsikringer
Flere personer sidder og snakker sammen omkring papirer på bordet.

Tilbud på erhvervsforsikringer

Har du styr på dine forsikringer? Og kunne det ikke være rart, at have dine forsikringer samlet et sted? Sammen med Gjensidige, har vi lavet et attraktivt tilbud til dig.

Som selvstændig kan det være svært at finde ud af, i hvilke tilfælde du har brug for en erhvervsforsikring, og hvornår det er en privatforsikring, der er behov for. Vidste du fx at lager på din private bopæl fx ikke er omfattet af din indboforsikring?

Lige meget, om du vurderer, at du har brug for forsikringerne eller ej – så giver det en tryghed, at have taget et aktivt til- eller fravalg, så du ved, hvornår du er dækket, og hvornår du ikke er dækket. 

Se mere om forskellen på erhvervsforsikring og privatforsikring på Gjensidiges hjemmeside

Godt tilbud til dig

Vi vil gerne hjælpe dig med roen i maven. Derfor vil vi gerne give dig der har Krifa Selvstændige eller er medlem i Krifas a-kasse, et godt tilbud på både privatforsikringer og erhvervsforsikringer gennem Gjensidige. 

 

Erhvervsforsikringer

Kunne du tænke dig et konkret tilbud på erhvervsforsikringer, kan du kontakte Gjensidige. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf.: 7227 7227, så hjælper vi dig videre.

Når du tegner erhvervsforsikringer, er der tale om en individuel dækning og prissætning. Derfor skal du tale med Gjensidige, som derefter vil give dig et tilbud. Du ikke selv beregne prisen, som du fx kan på standardforsikringer som privat bolig, indbo mv. 


Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Du kan altid benytte dig af vores søgefunktion her på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.