Forside/ .../ Sygedriftstabsforsikring
En mand med briller og ternet skjorte sidder foran sin computer og tager sig til hagen.

Sygedriftstabsforsikring

Med en sygedriftstabsforsikring undgår din virksomhed et tab, hvis du eller én af dine nøglemedarbejdere bliver syge. Som medlem af Krifa Selvstændige får du rabat hos Codan Forsikring.

Mange virksomheder har en driftstabsforsikring, der dækker, hvis virksomheden ligger stille på grund af brand, vandskade eller lignende.

Men har du tænkt over konsekvenserne, hvis du eller én af dine nøglemedarbejdere bliver uarbejdsdygtig i kortere eller længere tid på grund af sygdom eller en ulykke?

Hvad dækker forsikringen?

Med en sygedriftstabsforsikring kan du vælge at forsikre dig selv og andre nøglemedarbejdere. Hvis én af de forsikrede personer bliver helt eller delvist uarbejdsdygtig på grund af sygdom eller en ulykke, dækker forsikringen det økonomiske tab, som din virksomhed måtte have på grund af den sygemeldtes fravær.

Hvis det er muligt at reducere eller helt undgå nedgang i omsætningen ved at ansætte en vikar eller ved en ekstra indsats fra kollegaernes side, dækker forsikringen de ekstra omkostninger, virksomheden har til at opretholde omsætningen.

Forsikringen dækker, når fraværet overstiger 3 uger, og den dækker i op til 49 uger.

Hvordan opgøres erstatningen?

Erstatningen opgøres som forskellen mellem virksomhedens forventede omsætning og den faktiske omsætning.
Erstatning for eventuelle udgifter til at begrænse driftstabet bliver lagt oven i erstatningen for tabt omsætning. Omvendt bliver sparede omkostninger trukket fra i opgørelsen.

Vil du vide mere?

Har du brug for mere uddybning, så kan du her læse en mere detaljeret beskrivelse af sygedriftstabsforsikring igennem Codan.

Du er også velkommen til at ringe til os og høre nærmere på telefon 7227 7227.

Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Du kan altid benytte dig af vores søgefunktion her på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.