Forside/ Erhverv/ Kurser/ Digitalt lederkursus
Forside/ .../ Digitalt lederkursus

Styrk din ledelse og skab god arbejdslyst - et digitalt lederkursus i fire moduler

Hvilken type ledelse får arbejdslysten frem hos dine medarbejdere? Vores undersøgelser peger på fire dimensioner af ledelse, der er helt centrale for at fremme arbejdslyst og trivsel. Tag vores gratis digitale lederuddannelse og lær hvordan du får det bedste frem i dit team.


Omsæt viden til praksis

Hvordan skal du så bruge de fire former for ledelsesadfærd i din dagligdag? Det får du svaret på i vores lederuddannelse: Styrk din ledelse og skab arbejdslyst – et digitalt lederkursus i fire moduler.

 • Modul 1: Mening og retning
  Med hjælp fra ledelses-ekspert Helle Hein får du håndgribelige tips til, hvordan du sætter en tydelig retning og sikrer, at dit team oplever mening. Det er vigtigere end nogensinde før.
 • Modul 2: Lederen som rollemodel
  I dette modul du får svar på, hvorfor det er vigtigt at være rollemodel som leder. Og du får konkrete værktøjer, du kan bruge for at fremme en mere tydelig og troværdig ledelsesstil.
 • Modul 3: Inddragelse og frihed
  Du får i dette modul tips og tricks til, hvordan du kan inddrage dine medarbejdere i de beslutninger, der har betydning for deres arbejde. Og hvordan du samtidig kan give dem frihed til at planlægge deres arbejde, som det passer den enkelte bedst.
 • Modul 4: Opmærksomhed og feedback
  Fokuseret opmærksomhed og feedback får medarbejdernes arbejdslyst til at stige betragteligt. Alligevel formår mange ledere ikke at gøre det. Derfor er der i dette modul fokus på, hvordan du som leder kan give dine medarbejdere bedre støtte og sparring i forhold til de daglige opgaver.

Hvert uddannelsesmodul er bygget op omkring én af de fire former for god ledelsesadfærd, og hvordan du omsætter den i praksis. Et modul består af et videokursus på 25 min. og to øvelser – én øvelse, som hjælper dig med at reflektere over din egen ledelse og én øvelse, som du skal gennemføre sammen med dit team.

Nysgerrig på flere kurser? Klik her for at se alle online kurser.

Tilmeld dig her. Klik på send for at komme igang

KVITTERING
Er du medlem?

Som medlem kan du tilgå kurset fra Mit Krifa. 
Hvis ikke kurset allerede er i din oversigt, kan du finde det under "Find nye kurser" i højre side. 

Få opskriften på god ledelse

I Krifas Videncenter for God Arbejdslyst har vi udført omfattende undersøgelser, som peger på fire former for ledelsesadfærd. De har alle fire positiv indflydelse på dine medarbejderes arbejdslyst og trivsel.

Den gode leder:

 1. Sætter retning og sikrer, at arbejdet giver mening
 2. Er en rollemodel for sine medarbejdere
 3. Inddrager sine medarbejdere og giver dem frihed
 4. Giver sine medarbejdere opmærksomhed og feedback
Øvelseskompendie

Den digitale lederuddannelse hjælper dig med at reflektere over din egen ledelse. Se øvelserne her.

Når ledelse skaber arbejdslyst

Den digitale lederuddannelse er bygget op omkring indholdet i vores rapport "Når ledelse skaber arbejdslyst". Hent rapporten og læs mere om de fire områder af ledelse, som påvirker medarbejdernes arbejdslyst.


Flere værktøjer til dig, som er leder

Krifa er en moderne fagbevægelse, som arbejder for trivsel og god arbejdslyst hos både medarbejdere og ledere. I vores Videncenter for God Arbejdslyst undersøger vi løbende, hvad der skaber god arbejdslyst, og vi udvikler bl.a. værktøjer, som kan hjælpe dig og andre ledere til at fremme arbejdslysten hos jeres medarbejdere.

Fire øvelser til dig og dine medarbejdere om, hvordan din ledelse kan styrke deres arbejdslyst.

Bliv en bedre leder på få minutter med seks inspirerende videoer fra Videncenter for God Arbejdslyst og organisationen Ledertid.

Ledelses-ekspert Helle Hein forklarer, hvordan du kan skabe mening for dine medarbejdere.

Brug onlineværktøjet GAIS til at måle, hvordan arbejdslysten og trivslen ser ud for dig personligt eller i dit team.