Mødedeltagere

Morgenmøde for ledere og HR-ansvarlige – om værdien af arbejdslyst


Vær med når vi offentliggør den helt nye undersøgelse fra Tænketanken Kraka og Krifas Videncenter for God Arbejdslyst. Undersøgelsen kortlægger for første gang den konkrete værdi af arbejdslyst.

Undersøgelsen påviser for første gang med afsæt i dansk data og med en internationalt anerkendt metode, at værdien af god arbejdslyst er høj.

Der kan være betydelige gevinster for virksomhederne ved at investere i arbejdslysten. Bl.a. dokumenterer undersøgelsen, at der er sammenhæng mellem god arbejdslyst og færre sygedage, godt helbred, mindre stress og fastholdelse af medarbejdere. Kort sagt: At trivsel betaler sig!

På morgenmødet får du bl.a. viden om:

Sammenhængen mellem arbejdslyst og helbred – og sygefravær
Brugen af arbejdslyst i employer branding
Værdien af God Arbejdslyst i kroner og øre

Undersøgelsens formål er at bidrage med ny viden om arbejdslystens betydning for de danske lønmodtageres valg omkring deres arbejdsliv og at opnå ny viden om arbejdslystens værdi for lønmodtagerne selv.

Den nye undersøgelse

  • giver for første gang et mål for de danske lønmodtageres egen, subjektive værdi af god arbejdslyst og de syv underliggende faktorer - opgjort i kroner og øre.
  • bidrager med betydelig ny viden om vigtigheden af god arbejdslyst både i konkret dansk sammenhæng og i forskningslitteraturen.
  • kortlægger præcis hvilke faktorer af god arbejdslyst, som har størst betydning i forhold til at understøtte lønmodtageres helbred og forebygge stress.

Der findes ingen tidligere undersøgelser, der ser på sammenhængen mellem helbred og arbejdslyst, hvor arbejdslyst har været opgjort på faktorer i så detaljeret grad som her.

Kraka

Tilmeld dig morgenmødet i en by nær dig

Sorter efter: Dato Dato Lokation
Om Krifas Mission

For mange danskere fylder arbejdet mindst halvdelen af vores vågne timer.

Derfor har vi hos Krifa valgt at gøre god arbejdslyst til vores mission. Vi vil fremme den gode arbejdslyst hver dag – for medarbejdere, medlemmer og bredt i samfundet.