God arbejdslyst er god forretning

Trivsel, produktivitet og bundlinje hænger sammen. Undersøgelser viser, at vi er mere produktive, mere kreative og har færre sygedage, når vi trives og oplever høj arbejdslyst. Skal din virksomhed have mere fokus på trivsel?

Arbejdslyst kommer ikke af sig selv

Gratis trivselsforløb på din virksomhed

Krifa tilbyder virksomheder og organisationer et gratis trivselsforløb bestående af værktøjet GAIS, tilbagelæsning af GAIS-rapporten og præsentation af resultatet for medarbejderne. Kontakt Krifas virksomhedskonsulenter, hvis du er interesseret i et gratis trivselsforløb på 7227 7227 eller erhverv@krifa.dk.

God Arbejdslyst rummer bl.a. en række konkrete værktøjer, som Krifa stiller til rådighed for ledere og virksomheder kvit og frit. Materialet er virkeligt godt underbygget og formidles professionelt. Virkeligt nytænkende af en fagforening. Jeg kan kun anbefale, at ledere og virksomheder giver sig tid til at se og høre, hvad Krifa har udviklet og foreslår. Det er fremragende!

Jan Bergh, Bergh HR

Hvad er god arbejdslyst, og hvad påvirker arbejdslysten?

Krifa, Institut for Lykkeforskning og Kantar Gallup, har årligt siden 2015 kortlagt, hvad der på tværs af alder, køn, virksomhedsstørrelse og branche giver god arbejdslyst. Vi ved nu, at syv faktorer – mening, mestring, balance, ledelse, resultater, kollegaer og medbestemmelse – påvirker arbejdslysten.


Værktøjer til at forbedre arbejdslysten blandt dine medarbejdere

Med udgangspunkt i de 7 faktorer har Krifa udviklet en række værktøjer. Dem kan du som leder frit benytte dig af til at forbedre arbejdslysten blandt dine medarbejdere. Prøv for eksempel:

Brug det digitale værktøj GAIS til at måle arbejdslysten i dit team.

Få MU-samtalen til at give mest muligt værdi for både dig og din medarbejder.

Kunne du tænke dig at forbedre samarbejdet i dit team? Så får du her en række gode samarbejdsøvelser.