God arbejdslyst er god forretning

Trivsel, produktivitet og bundlinje hænger sammen. Undersøgelser viser, at vi er mere produktive, mere kreative og har færre sygedage, når vi trives og oplever høj arbejdslyst. Skal din virksomhed have mere fokus på trivsel?

Arbejdslyst kommer ikke af sig selv

Trivselsforløb på din virksomhed

Krifa tilbyder virksomheder og organisationer et trivselsforløb bestående af værktøjet GAIS, tilbagelæsning af GAIS-rapporten og præsentation af resultatet for medarbejderne. Kontakt Krifas virksomhedskonsulenter, hvis du er interesseret i et trivselsforløb på 7227 7227 eller erhverv@krifa.dk.

God Arbejdslyst rummer bl.a. en række konkrete værktøjer, som Krifa stiller til rådighed for ledere og virksomheder kvit og frit. Materialet er virkeligt godt underbygget og formidles professionelt. Virkeligt nytænkende af en fagforening. Jeg kan kun anbefale, at ledere og virksomheder giver sig tid til at se og høre, hvad Krifa har udviklet og foreslår. Det er fremragende!

Jan Bergh, Bergh HR

Hvad er god arbejdslyst, og hvad påvirker arbejdslysten?

Krifa, Institut for Lykkeforskning og Kantar Gallup, har årligt siden 2015 kortlagt, hvad der på tværs af alder, køn, virksomhedsstørrelse og branche giver god arbejdslyst. Vi ved nu, at syv faktorer – mening, mestring, balance, ledelse, resultater, kollegaer og medbestemmelse – påvirker arbejdslysten.


Værktøjer til at forbedre arbejdslysten blandt dine medarbejdere

Krifa tilbyder inspiration og værktøjer til dig, der gerne vil sætte fokus på den gode arbejdslyst både hos dig selv som leder og dine medarbejdere. Du får f.eks. konkret inspiration til, hvordan du kan arbejde med motivation, MU-samtaler og det kollegiale samarbejde. Du kan også blive klogere på din egen lederstil, og hvordan du som leder sætter en retning for arbejdet.  

Værktøjer, inspiration og øvelser tager udgangspunkt i forskning gennemført af Videncenter for God Arbejdslyst.