Forside/ .../ Efteruddannelse

Få besøg af en uddannelseskonsulent og sæt efteruddannelse på dagsordenen

Det er nemmere at rådgive dine medarbejdere om videreuddannelse, når du ved, hvad der er af muligheder. Book en uddannelseskonsulent fra Krifa og få det fulde overblik.
Det betaler sig at satse på kompetenceudvikling

Det betaler sig at satse på kompetenceudvikling

Kun lidt over halvdelen af medarbejderne forholder sig aktivt til efteruddannelse og kurser, viser Krifas God Arbejdslyst Indeks 2018. Det har du som leder god grund til at lave om på. Vores oplevelse af mestring har nemlig stor indflydelse på, hvordan vi trives i arbejdslivet. Krifas seneste måling af arbejdslyst viser, at mestring – dvs. oplevelsen af at kunne håndtere opgaver og udfordringer på jobbet – er én af de vigtigste ingredienser i en god arbejdsdag. 

Få overblik over mulighederne

For at du kan hjælpe dine medarbejdere til at finde den rigtige videreuddannelse, tilbyder vi et uddannelsesoplæg, som er målrettet ledere samt personale- og HR-ansvarlige. Her får du det fulde overblik over videre- og efteruddannelsesmuligheder i det danske uddannelsessystem inklusiv muligheder for refusion, som kan gøre det mere attraktivt for dig og din virksomhed at bevilge en uddannelse. 

Bliv kontaktet af en uddannelseskonsulent
KVITTERING
Mål god arbejdslyst hos dine medarbejdere med GAIS

God arbejdslyst kommer ikke af sig selv

Derfor har vi gjort det til vores mærkesag at udvikle værktøjer, der hjælper ledere og medarbejdere med at styrke trivslen og motivationen på arbejdspladsen. Er du nysgerrig efter  at se, hvordan dine medarbejdere trives, kan du bruge vores online-værktøj GAIS - God Arbejdslyst Indeks Score. GAIS måler trivslen i dit team og giver dig skræddersyede råd til at løfte arbejdslysten. 

Viden og værktøjer

Dette skema kan du bruge til at sætte en god retning for dine uddannelsesplaner og kompetenceudvikling.

Der er tre sider af det at mestre arbejdet. Du kan udvikle dine faglige, men også dine sociale og personlige sider. Vi guider dig gennem øvelser og refleksioner med det formål at vise dig hvordan. Tilmeld dig onlinekurset - så er du allerede i gang,

Jo mere en virksomhed investerer i dens medarbejdere, jo længere bliver de. Fremtidens medarbejdere jagter ikke pensionsordninger, men udvikling, mening og værdi, siger fremtidsforsker Anne Skare Nielsen.

Ny undersøgelse fra Krifas Videncenter for God Arbejdslyst, sætter fokus på gevinsten ved efteruddannelse og kompetenceudvikling.