Forside/ .../ Inspiration

Inspiration til dig, der er leder

Gå på opdagelse i artikler, videoer og podcast om ledelse. Her er både noget til dig, der er leder i en større virksomhed og til dig, der har personaleansvar i din egen virksomhed. Vælg det, du gerne vil vide mere om og få viden og inspiration til at udvikle dig i din lederrolle.

I Krifa arbejder vi for at fremme arbejdslysten blandt vores medlemmer, hos os selv og i hele samfundet. For vi skal ikke bare have et arbejdsliv – vi skal have et godt arbejdsliv.

Ledelse er en af de syv faktorer, der betyder mest for vores arbejdslyst – og vores generelle lykke og livstilfredshed. Det har Krifas Videncenter for God Arbejdslyst dokumenteret. De øvrige seks faktorer er: Mening, mestring, balance, medbestemmelse, resultater og kolleger.

Kunne du tænke dig at forbedre samarbejdet i dit team? Så får du her en række gode samarbejdsøvelser.

Som leder har du en stor rolle i at skabe mening i dine medarbejderes dagligdag. Se videoerne med ledelses-ekspert Helle Hein og få tips til, hvordan du gør.

Ledersparring

Få sparring på din ledelse

Er du medlem af Krifa Plus har du lige nu mulighed for op til 3 årlige ledersparringssamtaler med en af Krifas konsulenter


Mere inspiration til dig som leder