vi har allerede lavet punkterne for dig til din forretningsplan
Forside/ Erhverv/ Medarbejderudvikling/ Styrk din ledelse/ Sådan laver du en god forretningsplan - Se et godt eksempel her!
Forside/ .../ Sådan laver du en god forretningsplan - Se et godt eksempel her!

Sådan laver du en forretningsplan

Når du starter din egen virksomhed, er det en god idé at lave en forretningsplan. Vi har allerede lavet punkterne for dig – du skal bare fylde dem ud.
Ikon artikel
Journalist
Fie Rødkjær Møller

Har du en god idé til et produkt eller en virksomhed, men er i tvivl om, hvorvidt det kan blive en succes? Så er en forretningsplan første skridt på vejen.

Ifølge Steen Petersen, der er virksomhedskonsulent ved Krifa Erhverv, kan det både tage lang tid eller overstås på nul komma fem. Det afhænger af, hvor færdigudviklet idéen er.

- Du begynder med at skrive idéen ned. Derefter går du videre til produktet og undersøger markedet og potentielle kunder. Til sidst laver du et budget og får overblik over din opstart, fortæller Steen Petersen og uddyber:

-  Forretningsplanen er et godt værktøj til opstarten, men det er umuligt at forudsige alt, derfor skal man være indstillet på at planlægge undervejs.

Hvis du står i den situation, at du skal låne penge til din opstart, er forretningsplanen et nødvendigt redskab til forhandling med bank eller investor.

Download, og udfyld en detaljeret forretningsplan her eller vælg en kortere version her.
Få hjælp til opstart af virksomhed - gratis!

Vil du have konkret vejledning og hjælp til opstarten af din nye virksomhed? Så tilmeld dig et af Krifa Erhvervs meget populære webinarer rettet mod nye selvstændige - helt gratis.


Dette kan også have din interesse