Giv din medarbejder en god MUS

En god MU-samtale kan være guld værd for både dig og din medarbejder. En MU-samtale uden forberedelse eller opfølgning kan vise sig at være værre end at springe den over. Vi tror på, at dialog og jævnlige samtaler altid er til gavn for begge parter, når de er godt forberedt, og der bliver fulgt op på de aftaler, I laver med hinanden.

Her på siden har vi samlet videoer med gode råd og flere værktøjer, så du kan undgå den fælde, at både du og din medarbejder bruger lang tid på MU-samtalen uden, i reelt får noget ud af den. Du kan, som leder, gøre meget for, at MUS’en skaber mest muligt værdi for jer begge. Værktøjerne er lavet, så de også passer til virksomheder med få ansatte.

Er du medarbejder, og vil du forberede dig til din mus – klik her.


Giv MU-samtalen nyt liv

En god MU-samtale udvikler både dig som leder og dine medarbejdere. Det kræver både forberedelse, fokus og opfølgning. I videoerne har vi samlet gode råd til MU-samtalen, som både du og din medarbejder kan bruge. De gode råd får du fra seniorkonsulent og forfatter Herbert Sørensen, som blandt andet har været HR-direktør i Middelfart Sparekasse, der flere år er kåret til Danmarks bedste arbejdsplads.

Før MU-samtalen
Under MU-samtalen
Efter MU-samtalen

Værktøjer til den gode samtale

Skal vi hjælpe dig med at måle og skabe arbejdslyst?

Som leder kan du få hjælp til at måle trivslen og rådgivning om, hvordan du styrker arbejdslysten på afdelings-, team- og medarbejderniveau. Tag en snak med en af vores konsulenter om mulighederne. Det er helt uforpligtende – og kræver ikke medlemskab af Krifa.

Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

KVITTERING

Mere inspiration til dig som leder