Det siger virksomheder om Krifa efter et besøg af Erhvervscenter for God Arbejdslyst


Artefact logo
Andreas Suhr
Nordic COO
Artefact

For os er det vigtigt at sikre medarbejdernes trivsel. Vi havde brug for konkrete pejlemærker fremfor fornemmelser.

Værktøjet GAIS gjorde det muligt at designe en indsats baseret på konkrete målinger.

Krifas konsulenter varetog opgaven fra start til slut og skabte tryghed i processen.

TEMP-TEAM logo
Anne Hansen
Branch Manager
TEMP-TEAM

I TEMP-TEAM arbejder vi kontinuerligt med trivsel. GAIS værktøjet fra Krifa er evidensbaseret og giver konkrete anvisninger på relevante fokusområder. Vi har haft flere medarbejdere på Arbejdslystkonsulent-uddannelsen og har benyttet værktøjet i vores årlige APV.

Det er en klar fordel, at Krifas konsulenter står klar til at støtte i forløbet og supplerer med værktøjer og viden. Det betyder at vi fokuseret kan arbejde med at øge trivslen i vores organisation.

TEMP-TEAM logo
Anne Hansen
Branch Manager
TEMP-TEAM
DVA logo
Ruben Jørgensen
Admin Sales
DVA

Vores erfaringer med fagforeninger er, at de kun har fokus på ansættelsesforhold. Hos os blev Krifa i stedet en medspiller til medarbejdernes trivsel. Det har betydet noget, at trivsels-målingen var faciliteret af en partner udefra, som også kunne drive processen.

Med målingen har vi fået en god dialog og åbnet op for nogle af de ting, der kan være en hindring for God Arbejdslyst i hverdagen.

Vi har fået ærlige svar fra medarbejderne og dermed fået flere indsigter til at arbejde målrettet med de områder, der gav mest mening.

Vi kan se, at det har haft en positiv effekt, men det betyder ikke, at rejsen stopper her. Fordi vi gerne vil stå på mål for at skabe en arbejdsplads, hvor folk er glade for at komme.

City bowling logo
Tobias Dyhr Gammelgaard
Direktør
City Bowling

Krifa har virkelig hjulpet med at løfte vores trivsel og arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Forandringerne mærkes tydeligt. Alt lige fra antal sygedage, til antallet af medarbejdere, der har lyst til at avancere.

Vi har forbedret vores salgstal og vores lønprocent ligger lavere trods en stigende omsætning, så det har også vist sig at være en god investering. Glade medarbejdere giver glade kunder.

City bowling logo
Tobias Dyhr Gammelgaard
Direktør
City Bowling
Din Bilpartner logo
Jakob Kahr
Værkstedsejer
Din Bilpartner

Jeg er ikke gået ind i god arbejdslyst, fordi det skal være en økonomisk gevinst, men det har vist sig, at det sådan set er det.

Der bliver givet en ekstra skalle, der bliver arbejdet lidt mere, som gør, at kunden måske kan få bilen, en time før forventet.

Arbejdslyst, der er det, der bærer dagen. Det er det, der giver mig lyst til at møde igen på arbejde igen i morgen.

Metier logo
Allan Kent Jørgensen
CEO og Partner
Metier

Da vi valgte at foretage en trivselsmåling, var det afgørende for os, at det var professionelt og forskningsbaseret.

Trods det, at vi generelt scorede højt i målingen, kunne vi alligevel gå dybere ned i besvarelserne og sætte ind på nye områder, hvor vi vurderede der var mest behov.

Krifas konsulent tog ansvar for processen og arbejdede yderst professionelt, gav os værdifulde tilbagemeldinger i den efterfølgende workshop. Allerede ved den efterfølgende GAIS-måling, kunne vi tydeligt se effekterne af  de indførte tiltag, som vi indførte efter den første workshop.

Metier logo
Allan Kent Jørgensen
CEO og Partner
Metier
Bergh HR logo 
Jan Bergh
Indehaver
Bergh HR

God Arbejdslyst rummer bl.a. en række konkrete værktøjer, som Krifa stiller til rådighed for ledere og virksomheder kvit og frit. Materialet er virkeligt godt underbygget og formidles professionelt. Virkeligt nytænkende af en fagforening.

Jeg kan kun anbefale, at ledere og virksomheder giver sig tid til at se og høre, hvad Krifa har udviklet og foreslår. Det er fremragende!