Vil du forbedre arbejdslysten blandt dine medarbejdere?

Hvor er I? Hvor vil I hen? Hvordan kommer I derhen? De tre spørgsmål er afgørende, hvis du ønsker at forbedre arbejdslysten i dit team. Krifa hjælper dig med at få målt, analyseret og forbedret arbejdslysten.

Mål arbejdslysten med GAIS

GAIS er en digital platform, hvor man kan måle virksomhedens, teamets og den enkelte medarbejders arbejdslyst. GAIS giver et overblik over, hvordan det står til med arbejdslysten samt konkret hjælp til, hvordan I kan forbedre den.

Sådan sætter I fokus på trivslen

God arbejdslyst kommer ikke af sig selv – det kræver en målrettet og prioriteret indsats. Den gode nyhed er, at Krifa har gjort det nemt for jer konkret at arbejde med arbejdslysten. Se nærmere på disse to muligheder:

Har du spørgsmål?

Vil du høre mere om trivselsforløbet eller samarbejdsaftale om God Arbejdslyst, så kontakt Krifas arbejdslystkonsulenter på 2544 4173 eller erhvervscenter@krifa.dk.

Kom igang allerede nu

Vi har udviklet en række værktøjer til dig som leder, som du nemt og enkelt kan bruge til at få sat trivsel på dagsordenen. Det er blandt andet en række dialogværktøjer, som du kan bruge i samtalen med dine medarbejdere.