Forside/ .../ Trivselsmåling

Vil du forbedre arbejdslysten blandt dine medarbejdere?

Hvor er I? Hvor vil I hen? Hvordan kommer I derhen? De tre spørgsmål er afgørende, hvis du ønsker at forbedre arbejdslysten i dit team. Krifa hjælper dig med at få målt, analyseret og forbedret arbejdslysten.

Trivselsmåling

Mål arbejdslysten med GAIS

GAIS er en gratis digital platform, hvor man kan måle virksomhedens, teamets og den enkelte medarbejders arbejdslyst. GAIS giver et overblik over, hvordan det står til med arbejdslysten samt konkret hjælp til, hvordan I kan forbedre den.

Sådan sætter I fokus på trivslen

God arbejdslyst kommer ikke af sig selv – det kræver en målrettet og prioriteret indsats. Den gode nyhed er, at Krifa har gjort det nemt for jer konkret at arbejde med arbejdslysten. Se nærmere på disse to muligheder:

Krifa tilbyder virksomheder et trivselsforløb bestående af en GAIS-måling på virksomheden og organisationen, tilbagelæsning af GAIS-rapporten og en præsentation af resultatet for medarbejderne. Gennem en workshop hjælper vi jer til sammen at få udarbejdet konkrete handlingsplaner, som I kan arbejde videre med for at forbedre arbejdslysten. Trivselsforløbet er for alle – og kræver ikke medlemskab af eller overenskomst med Krifa.

Vil I arbejde strategisk og kontinuerligt med arbejdslysten, og kunne I tænke jer en hjælpende hånd til det? Så kan I indgå en Samarbejdsaftale om God Arbejdslyst med Krifa. Så hjælper vi jer til én gang årligt at få målt og analyseret arbejdslysten på virksomheden – samt at få præsenteret resultatet for medarbejderne og igangsat konkrete initiativer til fortsat at arbejde med arbejdslysten.

Med GAIS-målingen kan du se, hvordan det står til med dit teams arbejdslyst. Dit team svarer på en række spørgsmål, og efterfølgende får du et konkret resultatet, hvor du nemt kan se, på hvilke punkter arbejdslysten halter, og hvor den er god i dit team. Ud fra målingen får dit team en række værktøjer, som I kan bruge til at højne arbejdslysten.

Ledersparring

Få sparring på din ledelse

Er du medlem af Krifa Plus har du lige nu mulighed for op til 3 årlige ledersparringssamtaler med en af Krifas konsulenter

Læs mere

Har du spørgsmål?

Vil du høre mere om det gratis trivselsforløb eller samarbejdsaftale om God Arbejdslyst, så kontakt Krifas virksomhedskonsulenter på 7227 7227 eller erhverv@krifa.dk.

Kom igang allerede nu
Vi har udviklet en række værktøjer til dig som leder, som du nemt og enkelt kan bruge til at få sat trivsel på dagsordenen. Det er blandt andet en række dialogværktøjer, som du kan bruge i samtalen med dine medarbejdere.