Mål din arbejdslyst med GAIS og få hjælp til bedre trivsel

Mål arbejdslysten med GAIS

Få hjælp til bedre trivsel
Start måling
Når du ved, hvad der giver netop dine medarbejdere god arbejdslyst, kan du bedre gøre noget målrettet for at styrke trivslen. GAIS er en online platform, som på ca. 9 minutter måler arbejdslysten og klæder dig på til at forbedre den med konkrete værktøjer og inspiration. GAIS er frit tilgængelig for alle, og du behøver ikke være medlem af Krifa.

Skal vi hjælpe dig med at måle og skabe arbejdslyst?

Som leder kan du få hjælp til at måle trivslen og rådgivning om, hvordan du styrker arbejdslysten på afdelings-, team- og medarbejderniveau. Tag en snak med en af vores konsulenter om mulighederne. Det er helt uforpligtende – og kræver ikke medlemskab af Krifa.

Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

KVITTERING
Overblik over "Min GAIS"

En hjælpende hånd til dig, der er leder

Som leder kan det være svært at vide, hvordan medarbejderne egentlig har det i den travle hverdag. Det får du indblik i med en GAIS-måling. Og med GAIS-rapporten bliver det lettere at fokusere på de aspekter af arbejdslivet og arbejdsdagen, som betyder noget for dine medarbejdere – så I sammen kan forbedre arbejdslysten til glæde for jer alle.

Vi anbefaler, at du med jævne mellemrum måler arbejdslysten i dit team. Så er du hele tiden up to date med, hvordan du kan styrke arbejdslysten, motivationen og effektiviteten. Det tager kun ca. 9 minutter for hver medarbejder at gennemføre en måling, og det er 100 % anonymt.

Sådan måler du arbejdslysten med GAIS

GAIS
1. Opret en profil
- og opret en teammåling.
GAIS
2. Invitér medarbejderne
(mindst 5 personer) i dit team til at deltage.
GAIS
3. Teamet svarer
Du får besked så snart du kan se et foreløbigt resultat.
GAIS
4. Du får en rapport
med et endelige resultat og konkrete tal på arbejdslysten i teamet.
GAIS
5. Du får værktøjer
og inspiration til at styrke trivsel og motivation i dit team.

Få et skræddersyet forløb til dig og dit team

Når dit team har gennemført GAIS-målingen, kan vi sammensætte et forløb med fokus på netop dét, der øger trivsel og motivation for jer. Du får inspiration, viden og værktøjer, som du kan bruge til at styrke arbejdslysten - både sammen med teamet og hver enkelt medarbejder. Alle i dit team, som har taget en måling, får også deres personlige resultat og anbefalinger til, hvordan de hver især kan forbedre deres arbejdslyst.

Når du har taget din GAIS-måling får du

Personlige guides og værktøjer
Udvalgte podcasts
Relevante artikler
Mulighed for personlig sparring for medlemmer af Krifa Fagforening

Vil du måle din egen arbejdslyst?

Du kan også lave en individuel GAIS-måling, som giver dig svar på, hvad der skaber god arbejdslyst for netop dig. Det tager ca. 9 minutter.

Arbejdslyst kan sættes på formel

Undersøgelser viser, at syv faktorer har særlig betydning for arbejdslysten: Meningkollegerresultatermestringledelsebalance og medbestemmelse. Hvert år måler Krifas videncenter for God arbejdslyst med hjælp fra Kantar Gallup danskernes trivsel på jobbet i forhold til de 7 faktorer. GAIS bygger på denne viden og forskning fra Krifas videncenter og Institut for Lykkeforskning

Krifa har en mission om at fremme den gode arbejdslyst for alle i Danmark, uanset hvad de arbejder med. Derfor stiller vi GAIS til rådighed for alle.