Forside/ .../ Samarbejdsaftale

Samarbejdsaftale om God Arbejdslyst

Skal arbejdet med trivsel sættes i system og prioriteres højere på din arbejdsplads? Så er samarbejdsaftalen om God Arbejdslyst en god mulighed for jer.

Samarbejdsaftale om God Arbejdslyst

Vil du arbejde strategisk og kontinuerligt med arbejdslysten i dit team, og ønsker du hjælp til det – så kan du indgå en Samarbejdsaftale om God Arbejdslyst med Krifa. Så hjælper vi dig til, en gang årligt, at få målt og analyseret arbejdslysten på jeres virksomhed eller i dit team. Derudover vil vi præsentere resultatet for medarbejderne og igangsætte konkrete initiativer til fortsat at arbejde med arbejdslysten.

 Du får altså et grundigt og præcist indblik I, hvordan arbejdslysten er hos medarbejderne – både i forhold til, på hvilke parametre arbejdslysten er bedst, og hvor den halter på din arbejdsplads. Målingen giver et helt konkret resultat, som du kan bruge I dit videre arbejde med trivsel og arbejdslyst på virksomheden.

Det unikke ved samarbejdsaftalen er, at du som leder kan få ro i maven ved at vide, at der med jævne mellemrum vil blive tjekket op på trivslen på din arbejdsplads – også i en travl hverdag, hvor driften hurtigt kommer til at skygge for fokusset på medarbejdertrivsel.

Vil du vide mere?

Bliv ringet op og få en snak med en af vores virksomhedskonsulenter om, hvordan vi kan hjælpe dig som leder med at styrke arbejdslysten på afdelings-, team- og medarbejderniveau. Det er helt uforpligtende – og kræver ikke medlemskab af Krifa.

Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

KVITTERING

Du kan også ringe til os på 7227 7227


Betingelser

For at sikre, at I får det maksimale ud af samarbejdsaftalen og for alvor mærker en fremgang i arbejdslysten, forpligter i jer til nedenstående, når I tegner en Samarbejdsaftale om God Arbejdslyst:

  • At en leder og en medarbejder, senest 1½ år efter aftalen er indgået, har gennemført Arbejdslystkonsulentuddannelsen. På den måde får I forankret den nyeste viden om arbejdslysten i virksomheden til gavn for jeres videre arbejde med trivsel. Læs mere om arbejdslystkonsulentuddannelsen.
  • At Krifas virksomhedskonsulenter 1 gang om året faciliterer en GAIS måling og workshop for virksomhedens medarbejdere.

Ekstra fordele

  • Har I tegnet en Samarbejdsaftale om God Arbejdslyst med Krifa, har I også mulighed for at tegne en fordelagtig pensionsaftale med Danica Pension.

Se mere om pensionsordning med Danica Pension.