Forside/ .../ Trivselsforløb
Trivselsforløb

Få et trivselsforløb

Skal trivslen i fokus på din arbejdsplads? Så kan I med et trivselsforløb få målt arbejdslysten og få konkrete redskaber til at forbedre den.

Trivselsforløbet er et skræddersyet forløb, som tager udgangspunkt i den konkrete arbejdslyst i teamet eller afdelingen. Den måler vi med GAIS, som er et digitalt værktøj. Herefter sammensætter vi et forløb, som går i dybden med lige præcis dét, der er vigtigt for trivslen hos jer – og inspirerer jer til selv at blive bedre sammen.

Hør mere – eller book et besøg med det samme

Få en snak med en af Krifas specialuddannede virksomhedskonsulenter og hør mere om trivselsforløbet. Du kan også ringe til os på 7227 7227.

Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

KVITTERING
Fortæl din leder om trivselsforløb

Lyder et trivselsforløb som noget, I kunne have gavn af på din arbejdsplads? Så tal med en af Krifas virksomhedskonsulenter om, hvordan du kan tage det op med din leder. Du kan også ringe til os på 7227 7227.

Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

KVITTERING

Mød en virksomhedskonsulent – og høre mere om trivselsforløbet

Krifa har virkelig hjulpet med at løfte vores trivsel. Forandringerne mærkes tydeligt – fra antallet af sygedage til stigende omsætning. Så det har vist sig at være en god investering. Glade medarbejdere giver glade kunder!

Tobias Dyhr Gammelgaard, direktør, City Bowling

Sådan foregår et trivselsforløb

Det er en af Krifas virksomhedskonsulenter, som står for trivselsforløbet på din arbejdsplads. Vi designer det, så det passer til jer, men det er altid baseret på en måling af trivslen. Den måler vi med værktøjet GAIS, som giver et detaljeret billede af, hvordan det står til med arbejdslysten på syv vigtige parametre.

Trivselsforløbet kan f.eks. indeholde: 

  • En halv times oplæg om god arbejdslyst inden GAIS-målingen
  • En præsentation af resultatet af målingen for lederen og evt. flere medarbejdere
  • To timers skræddersyet workshop for medarbejdere og leder

Forløbet giver jer et godt grundlag for at tale om arbejdslyst og hjælper jer med at styrke trivslen helt konkret. 

Trivselsforløbet er uforpligtende

Krifa arbejder for at fremme den gode arbejdslyst for alle – uanset fag og branche. Vil I arbejde strategisk med arbejdslysten efter trivselsforløbet og have et løbende servicetjek, kan I vælge at indgå en samarbejdsaftale med Krifa.