Forside/ .../ Gratis trivselsforløb
Trivselsforløb

Gratis trivselsforløb

Skal trivslen i fokus på din arbejdsplads? Vi tilbyder et trivselsforløb, hvor vi kommer ud og tager temperaturen på arbejdslysten i dit team og giver jer konkrete redskaber til at forbedre den.

Krifa tilbyder virksomheder et gratis skræddersyet trivselsforløb, der med udgangspunkt i virksomhedens konkrete arbejdslyst vil give jer fælles forståelse for, hvad arbejdslyst er hos jer, og hvordan I kan forbedre den. Trivselsforløbet tager udgangspunkt i det digitale trivsels-værktøj GAIS, som er en måling, der giver et detaljeret billede af, hvordan det står til med dine medarbejderes arbejdslyst på forskellige parametre.

Fleksibelt forløb

Trivselsforløbet kan designes, så det passer ind på din arbejdsplads.

Sådan kan forløbet se ud:

  • En halv times oplæg for medarbejdere om God Arbejdslyst, inden GAIS-målingen sættes i gang.
  • En præsentation af resultatet fra jeres GAIS-måling til leder og eventuelle HR-medarbejdere.
  • To timers workshop for medarbejdere og leder, skræddersyet ud fra teamets GAIS-måling.

Forløbet kan afvikles over èn eller flere dage, afhængig af, hvad der passer jer bedst.

Udbytte af trivselsforløbet

Trivselsforløbet giver dig og dine medarbejdere et oplyst grundlag til at få talt om jeres trivsel og arbejdslyst. Derudover hjælper det til at få sat gang i konkrete indsatser, som kan styrke jeres fælles arbejdslyst.

Gratis

Vi tilbyder hele forløbet gratis. Det gør vi, fordi Krifas mission er at fremme den gode arbejdslyst på Danmarks arbejdspladser og arbejdsfællesskaber – og her skal pris ikke være en forhindring.

Det videre forløb

Ønsker I at arbejde strategisk og løbende med jeres arbejdslyst, kan I indgå en Samarbejdsaftale om God Arbejdslyst med Krifa. Så kan vi hjælpe jer med løbende at måle arbejdslysten og få sat gang i konkrete tiltag, som forebygger mistrivsel blandt medarbejdere og ledere. Aftalen kan samtidig give dig som leder ro i maven, da du med aftalen ved, at trivslen med jævne mellemrum vil få et servicetjek. Se mere om Samarbejdsaftalen om God Arbejdslyst.

Vil du vide mere?

Få en snak med en af Krifas virksomhedskonsulenter, hvis du er interesseret i et gratis trivselsforløb, eller vil høre mere om vores Samarbejdsaftale om God Arbejdslyst på tlf. 7227 7227 eller erhverv@krifa.dk. Du kan også udfylde formularen nedenfor, så ringer vi dig op
Vi ringer til dig

Har du spørgsmål, så udfyld felterne herunder – så ringer vi til dig.

Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

KVITTERING