Forretningsplan fortolkning af en målskive og en stige.
Forside/ .../ Forretningsplan

Forretningsplan

I samarbejde med revisionsfirmaet Beierholm har vi udarbejdet en skabelon, som du kan bruge til at få lavet en forretningsplan.


Hvad er en forretningsplan?


En forretningsplan er en manual på, hvordan du når de mål, du har for din virksomhed. Den gør dig bevidst om, hvor du vil hen, hvordan du tænker at komme derhen, og hvad du gør ved forhindringer på vejen.

Download vores skabelon til en forretningsplan her.

Skabelonen er lavet som en pdf-fil, som du kan skrive i. Når du åbner den, kan du begynde at udfylde den, gemme den og skrive videre på den senere.


Hvorfor lave en forretningsplan?

En forretningsplan laves typisk i forbindelsen med opstarten af en virksomhed. Det primære formål med en forretningsplan er at holde styr på alle de tanker og ideer, du har, og lægge en plan for, hvilken vej du skal gå for at nå dine mål. På den måde hjælper forretningsplanen dig til at sikre, at din virksomhed skrider i den rigtige retning.

En sidegevinst er, at en forretningsplan også kan bruges af en investor, hvis du har et projekt, der skal kreditvurderes. En forretningsplan udstråler også en seriøsitet omkring virksomheden.

I skabelonen ovenfor kan du læse meget mere om, hvad en forretningsplan er, hvad den hjælper med, og hvordan du laver den.

Fordele til dig
I Krifas Erhvervsrådgivning får du en lang række fordele - designet til dig med selvstændig virksomhed.

Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Du kan altid benytte dig af vores søgefunktion her på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.