Forside/ Forebyg stress
Forside/ Forebyg stress

Forebyg stress

Her finder du videoer og værktøjer, skræddersyet af professionelle stresskonsulenter, til at hjælpe dig med at forebygge stress.

Sådan kommer du i gang 

Klik dig ind på modulerne nedenfor og få meget mere viden om, hvad der udløser stress hos dig, og lær, hvordan du helt konkret forebygger det. 

Men start lige med at give dig selv et klap på skulderen, fordi du gør noget ved stressen i tide. 
 
God fornøjelse!

Her får du gode råd og værktøjer til at undgå stress på jobbet, når opgaver og forventninger hober sig op. Bliv også klogere på, hvad der sker i kroppen, når du er ramt af stress.

En måde at forbygge stress på er at kunne sige fra og kende dine egne grænser. Det får du hjælp til her. Du får også gode råd om styrkelse af selvværd og håndtering af konflikter.

Få hjælp til, hvordan du forebygger stress i dit privatliv og finder den gode balance mellem arbejde og privatliv. Lær også om, hvordan du tilrettelægger det liv, der er godt for dig.

I dette modul får du igennem en række videoer inspiration til, hvordan du kan styrke din kommunikation og dine relationer og på den måde også forebygge stress.

Tag en stresstest

Med Krifas stresstest får du en hurtig indikation på, hvor dit stressniveau ligger. Det er en god måde løbende at holde øje med, om du har tegn på stress.

Kender du symptomerne på stress?
Bliv klogere på, hvad stress er, hvordan den opstår, og hvad du kan gøre ved den.