Forside/ Find svar/ Kurser og uddannelse/ Akademiuddannelser
Forside/ .../ Akademiuddannelser

Akademiuddannelser

Bliv uddannet til fremtiden. I Krifa mener vi, at uddannelse er en del af vores arbejdsliv, uanset hvor vi befinder os. Derfor samarbejder vi med en række erhvervsakademier og andre udbydere af uddannelser – så vi kan hjælpe dig med at uddanne dig til din fremtid.

Her finder du inspiration til en hel palette af muligheder, og du skal ikke gå på kompromis. Det er din fremtid, det gælder, så det er helt ok at være kræsen. Er du i tvivl om, hvad der er det rigtige for dig, står medarbejderne i din lokale Krifa afdeling klar til at rådgive dig.

Akademiuddannelser er erhvervsrettede videregående uddannelser for voksne. På en akademiuddannelse er undervisningen på deltid, så du kan kombinere uddannelsen med dit job.
Uddannelserne består af moduler, der hver har et fagligt afgrænset emne. Du kan enten tage et enkelt modul eller stykke moduler sammen til en fuld akademiuddannelse, som du afslutter med et afgangsprojekt.

Akademifagene kan oftest afsluttes over tre år og har et omfang af 60 ECTS-point. Det svarer til et års fuldtidsstudier. De enkelte moduler har et omfang af 5 eller 10 ECTS-point.
Herunder finder du en liste over hvilke skoler vi samarbejder med i din region.
Kea Kompetence / Erhverv

Region Hovedstaden

I Region Hovedstaden samarbejder vi med Kea Kompetence / Erhverv om akademiuddannelser til dig, der bor i København, Nordsjælland eller på Bornholm. Se skolens kontaktinformationer herunder og læs om deres uddannelser på skolens hjemmeside.

Kea Kompetence / Erhverv – Frederikkevej 8, 2900  Hellerup –
tlf.: 46460200 – @: kea@kea.dkwww.kea.dk

 

Erhvervsakademi Sjælland

Region Sjælland

I Region Sjælland samarbejder vi med Erhvervsakademi Sjælland om akademiuddannelser til dig, der bor i Øst- og Vestsjælland samt Sydsjælland og øerne. Se skolens kontaktinformationer herunder og læs om deres uddannelser på skolens hjemmeside.

Erhvervsakademi Sjælland – Lyngvej 19-25, 4600 Køge –
tlf.: 50762670 – @: efteruddannelse@easj.dkwww.easj.dk

 

Erhvervsakademiet Lillebælt

Region Syddanmark

I Region Syddanmark samarbejder vi med Erhvervsakademiet Lillebælt om akademiuddannelser til dig, der bor på Fyn og i Syd- og Sønderjylland. Se skolens kontaktinformationer herunder og læs om deres uddannelser på skolens hjemmeside.

Erhvervsakademiet Lillebælt, Boulevarden 25, 7100 Vejle –
tlf.: 70105800 – @: eal@eal.dkwww.eal.dk

Business Academy Aarhus

Region Midtjylland

I Region Midtjylland samarbejder vi med Erhvervsakademi om akademiuddannelser til dig, der bor Øst-, Midt- og Vestjylland. Se skolens kontaktinformationer herunder og læs om deres uddannelser på skolens hjemmeside.

Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J –
tlf.: 72286000 - @: info@eaaa.dkwww.eaaa.dk
UCN

Region Nordjylland

I Region Nordjylland samarbejder vi med UCN om akademiuddannelser til dig, der bor i landets nordligste kommuner. Se skolens kontaktinformationer herunder og læs om deres uddannelser på skolens hjemmeside.

UCN act2learn – Mylius Erichsens Vej 137, 9210 Aalborg SØ
tlf.: 72691657 – @: ucn@ucn.dkwww.UCNact2learn.dk

 


Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Du kan altid benytte dig af vores søgefunktion her på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.