Forside/ God arbejdslyst/ Dig før dit fag
Forside/ .../ Dig før dit fag

Fagbevægelsen har brug for fornyelse

Mennesker er forskellige. Vi har alle sammen brug for noget forskelligt for at trives på jobbet. Vi skifter branche og fag. Vi kæmper med stress og dårlig ledelse. Der er brug for moderne løsninger på de nye udfordringer. Og det skal være trivslen, der sætter kursen, når vi sammen skaber gode arbejdsliv for alle.
Vi forsker i trivsel – og tilbyder gratis værktøjer til både medarbejdere og ledere

Mål
trivslen

Onlineværktøjet GAIS gør det let for medarbejdere og ledere at måle og forbedre arbejdslysten.GAIS er frit tilgængeligt for alle.

Mål trivslen

Book et
trivselsforløb

Et skræddersyet forløb til dig og dine kolleger, som styrker hele teamets trivsel i hverdagen.

Gratis trivselsforløb

Prøv
Stressfri

3.000 har allerede brugt Stressfri-forløbet til at forebygge og behandle stress i arbejdslivet.

Gratis stressfri værktøj

Personlig og faglig
rådgivning

Vores specialuddannede konsulenter afholder årligt mere end 6.000 samtaler om bl.a. karriereudvikling, stress og konflikthåndtering.

Se rådgivningstilbud

Vi hjælper over 190.000 mennesker i mere end 100 brancher

Skal vi følge med udviklingen på arbejdsmarkedet, er der behov for fornyelse. Gode overenskomster har stor værdi, men de er ingen garanti for trivsel og god ledelse. Vores forskning viser, at især syv faktorer har betydning for arbejdslysten. Og der står ikke ret meget om dem i overenskomsterne. Vi opfordrer til mindre fokus på faggrænser og systemer – og mere fokus på trivsel og det enkelte menneske. Det er vores udgangspunkt, når vi til daglig hjælper mennesker i mere end 100 forskellige brancher med at finde og holde fast i arbejdslysten. For det er dén, der skal bære os godt gennem et langt arbejdsliv.

JobLiv

Hvad kan en moderne arbejdslivsbevægelse gøre for dig?

Vi kan også hjælpe dig med at få et langt og godt arbejdsliv. Uanset hvad du laver – og uanset om du er medarbejder eller leder. Bliv ringet op til en snak om, hvad Krifa kan gøre for netop dig.