Forside/ God arbejdslyst/ Efteruddannelse
Forside/ .../ Efteruddannelse

Efteruddannelse

Velkvalificerede medarbejdere er godt for arbejdslysten og bundlinjen.
På denne side har vi samlet nyttig viden og konkrete redskaber til dig, som ønsker at sætte mestring og livslang læring på dagsordenen. Der er al mulig grund til, at du som leder interesserer dig for og påtager dig et særligt ansvar for at dine medarbejdere løbende udvikler deres kompetencer og derved formår at mestre deres arbejdsliv både nu og i fremtiden. 

Viden og værktøjer

Lad dig inspirere af værktøjet, så du kan sætte en god retning for uddannelse og kompetenceudvikling.

Der er tre sider af det at mestre arbejdet. Du kan udvikle dine faglige, men også dine sociale og personlige sider. Vi guider dig gennem øvelser og refleksioner med det formål at vise dig hvordan. Tilmeld dig onlinekurset - så er du allerede i gang.

Jo mere en virksomhed investerer i dens medarbejdere, jo længere bliver de. Fremtidens medarbejdere jagter ikke pensionsordninger, men udvikling, mening og værdi, siger fremtidsforsker Anne Skare Nielsen. 

Ny undersøgelse fra Krifas Videncenter for God Arbejdslyst, sætter fokus på gevinsten ved efteruddannelse og kompetenceudvikling.

Efteruddannelse

Book en uddannelseskonsulent: Et gratis oplæg om efteruddannelse

Oplægget handler om det danske uddannelsessystem med særligt fokus på efter- og videreuddannelse for voksne. Vi gennemgår også de økonomiske muligheder.

Lad os fokusere på jeres arbejdslyst

Vi afholder gratis workshops om god arbejdslyst tilpasset din virksomheds individuelle behov.

Få mere inspiration til efteruddannelse

Danmarks bedste arbejdsplads har flere gange været Middelfart Sparekasse. HR-direktøren her hed Herbert Sørensen, og her giver han dig råd og redskaber til en god MU-samtale.

Overvejer du nyt job, brancheskift eller trænger du til nye udfordringer? Få sparring til at finde retning og komme videre i dit arbejdsliv.