Forside/ God arbejdslyst/ Hjælp til jobsøgningen
Forside/ .../ Hjælp til jobsøgningen

Hjælp til jobsøgningen

Her finder du hjælp til jobsøgningsprocessen - alt fra første ord i din ansøgning og opbygning af CV, til forberedelsen af jobsamtalen. God jobsøgningslyst! 

Værktøjer

 Brug værktøjerne nedenfor til at blive endnu skarpere på din profil, og hvad du kan tilbyde en kommende arbejdsgiver.

Samtaler

Du behøver ikke at stå alene med jobsøgningen. Se her, hvilke muligheder du har for at få samtaler om netop din jobsøgning. 

Få sparring på din ansøgning og CV af Krifas jobsøgningseksperter. Her kan du få konkret feedback på dit udkast til ansøgning og CV, sparing omkring jobsamtalen og generelle redskaber til din jobsøgningsproces - alt afhængig af hvad du har brug for.

I jobskifte- og karrieresamtalen sætter vi dit arbejdsliv under luppen. Vi snakker om dine ønsker og udfordringer og hjælper dig med redskaber til at forbedre din arbedslyst, afklare dine kompetencer, eller med et jobskifte. Book en samtale her.

Når du er jobsøgende og modtager dagpenge, er der en række lovpligtige samtaler hos os og jobcenteret, du skal deltage i. Samtalerne vil have fokus på din jobsøgning og har til formål at hjælpe dig hurtigt i det rette job. Klik for mere info.

Kurser og webinarer

Her finder du kurser og webinarer for dig, der er jobsøgende og gerne vil have endnu bedre forudsætninger for at blive kaldt til samtale og score jobbet.

 

Artikler om jobsøgning