Forside/ God arbejdslyst/ Samtaler og rådgivning
Forside/ .../ Samtaler og rådgivning

Få personlig og faglig rådgivning i hele dit arbejdsliv

Book den samtale der passer til din situation og find glæden ved at gå på arbejde igen.

Arbejdslystsamtale

Vil du vide mere om, hvad der giver dig god arbejdslyst og trivsel? Få nye perspektiver på dit arbejdsliv og bliv bevidst om, hvordan du forbedrer din arbejdslyst i dit nuværende job eller i et nyt.

Book en samtale

Jobtrivselssamtale

Få gode råd og hjælp, når arbejdslivet gør ondt. Du får konkrete redskaber til at håndtere fx stress, dårlig ledelse og andre problemer på jobbet, hvor regler og paragraffer ikke slår til.

Book en samtale

Stressrådgivning

Krifas stresskonsulenter hjælp dig til at skabe bevægelse i noget, som opleves fastlåst. Du kan få hjælp til at få overblik over din situation og få øje på, hvordan du kan få sat en ny kurs.

Book en samtale

Jobrådgivning

Er du opsagt? Jobrådgivning er et tilbud til dig, der gerne vil undgå at blive ledig. Få sparring på ansøgning/CV, brancheskift, uopfordret jobsøgning og forberedelse til jobsamtalen.

Book en konsulent

Karrieresamtale

Overvejer du nyt job, brancheskift eller trænger du til nye udfordringer? Få sparring til at finde retning og komme videre i dit arbejdsliv.

Book en samtale

Lønforhandling

Mangler du gode råd til din næste lønforhandling? Tag en snak med en af vores dygtige lønspecialister og bliv klædt på til næste lønsamtale med din chef.

Book en samtale