Forside/ .../ Arbejdslivssamtale
Trives du på jobbet?

Arbejdslivssamtaler

Din arbejdslyst påvirker hele dit liv. Derfor er det vigtigt, at du arbejder aktivt med din arbejdslyst og trivsel. Det, at du læser med her, viser, at du tager hånd om din arbejdslyst – og dit liv.

Sammen med dig vil vi gerne sætte spot på, hvad der motiverer og driver dig. Gennem vores arbejdslivssamtaler får du inspiration til at gøre en aktiv indsats for dit arbejdsliv, uanset om det er i dit nuværende job eller i et nyt.

Vi hjælper dig igennem hele dit arbejdsliv. Vores mange arbejdslivseksperter står altid parate til at tale med dig - både når det går godt, når der skal ske nyt, eller når noget driller. Her kan du booke en samtale, hvor fokus er dit arbejdsliv.

Ved en arbejdslivssamtale kan du tale med vores arbejdslivseksperter om følgende temaer:

Arbejdslyst og trivsel - Få nye perspektiver på dit arbejdsliv og bliv bevidst om, hvordan du forbedrer din arbejdslyst med Krifas online platform GAIS, der måler din arbejdslyst og giver konkrete værktøjer til personligt fokus og forandring.

Jobskifte og jobsøgning - Overvejer du nyt job, brancheskift eller trænger du til nye udfordringer? Få sparring på hvorfor og hvordan du komme videre i dit arbejdsliv. Vi ser på dit CV, ansøgning, og inspirerer til jobsamtalen, med blik for tidens trends indenfor rekruttering til arbejdsmarkedet.

Uddannelse og kompetenceafklaring
- Hvad er dine stærkeste kompetencer? Vi hjælper dig med kompetenceafklaring, samt hvor du har mulighed for at udvikle dig, eksempelvis med uddannelse eller et kursus. Lad os tage en snak om dine muligheder, hvilken retning du skal i, og hvordan du kan få økonomien til at hænge sammen.

Før samtalen får du sendt et link, hvor du kan måle din arbejdslyst. Resultatet af målingen vil blive taget med i dialogen om de emner, du har valgt, at samtalen skal handle om.

En arbejdslivssamtale er for dig, der er medlem af Krifa Plus og Krifa Start. Du har mulighed for flere samtaler og kan blive tilknyttet en fast sparringspartner, der kender din situation. Samtalen kan være på telefon, via Skype eller ved et personligt møde. Vi behandler både din henvendelse og selve samtalen fortroligt.

Brug for hjælp til jobsøgningen?
Lær at skrive en god ansøgning, et skarpt CV og forberede dig bedst muligt til jobsamtalen. 
 

Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej

Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Du kan altid benytte dig af vores søgefunktion her på hjemmesiden. Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.