Forside/ God arbejdslyst/ Samtaler og rådgivning/ Jobskifte-og-karrieresamtale
Forside/ .../ Jobskifte-og-karrieresamtale
Trives du på jobbet?

Jobskifte- og karrieresamtale

Har du en drøm om at finde nye udfordringer i et nyt job? Eller skal du finde noget andet, fordi du ikke trives i dit nuværende job? Så kan vi hjælpe.

Vi hjælper der, hvor du har brug for det, uanset om det er overordnede overvejelser om dit kommende arbejdsliv, uddannelsesbehov eller helt konkrete råd om at få et helt bestemt job.

Overordnet sparring

Hvad er vigtigt for dig i de næste fem år af dit arbejdsliv? Og hvordan opnår du det? Kan du udvikle dig på din nuværende arbejdsplads, eller skal du et helt andet sted hen? Måske skal du skifte til en anden branche. Måske skal du have noget uddannelse. Få sparring på hvorfor og hvordan, du kommer videre i dit arbejdsliv.

Uddannelses- og kompetenceafklaring

Hvad er dine stærkeste kompetencer? Vi hjælper dig med kompetenceafklaring, samt hvor du har mulighed for at udvikle dig, eksempelvis med uddannelse eller et kursus. Lad os tage en snak om dine muligheder, hvilken retning du skal i, og hvordan du kan få økonomien til at hænge sammen under en uddannelse.

Konkret hjælp til jobsøgning

Du kan også få tips og råd til din jobansøgning, dit CV eller til forberedelsen til den jobsamtale, du er indkaldt til. På den måde får du konkrete forslag til forbedringer ud fra tidens trends inden for rekruttering på arbejdsmarkedet.

Vores ambition er at hjælpe dig til størst mulig trivsel i dit næste job. For at gøre det, trækker vi på vores store viden om, hvad der giver god arbejdslyst, og vores erfaringer med alle dem, vi allerede har hjulpet som en af landets største fagforeninger. Vi målretter det hele til din situation.

Du kan få en eller flere samtaler. Vi tilpasser et forløb til dig.

 
Brug for hjælp til jobsøgningen?
Lær at skrive en god ansøgning, et skarpt CV og forberede dig bedst muligt til jobsamtalen.