Skal du tjene mere for at være sikret? Læs her, hvordan du møder velforberedt op til forhandlingen om flere tal på lønsedlen.

Ledelsessparring på din ledelse

Få konkret ledelsessparring, som giver dig svar på dine udfordringer og god arbejdslyst for dig og dine medarbejdere

Sådan gør du

Ønsker du sparring på din ledelse, dine ledelsesudfordringer eller din egen ledelsesrejse, så udfyld dine kontaktinfo i boksen under og få en rådgiver, som matcher dine udfordringer og dine behov.

Krifa tilbyder professionel ledelsessparring på dine hverdagsproblemer ganske gratis, hvis du er plusmedlem – meld dig ind her, hvis du ikke allerede er plusmedlem. Du kan få op til tre samtaler om året, som alle foregår via Skype eller telefon. En sparringssamtale varer ca. 45 min.

Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Book ledelsessparring
KVITTERING

Som leder byder hverdagen på masser af dilemmaer og udfordringer. Måske står du foran en vanskelig samtale eller oplever en konflikt mellem to medarbejdere? Måske har du svært ved at gennemskue den rigtige vej for dig og dit team igennem en organisationsændring? Eller måske mangler du sparring på, hvordan din ledelsesstil kan blive en ledelsesstil, der giver dine medarbejdere god arbejdslyst.

I Krifa sidder vores professionelle team af rådgivere klar til at sparre med dig. De har alle ledelseserfaring, ledelseskompetencer og stor indsigt i de udfordringer en leders hverdag indeholder.

Krifas ledelsessparring er unik, fordi vi kan give sparring på baggrund af et helt specielt indblik i, hvad medarbejderne mener, oplever og tænker. Vi har nemlig gennem 5 år undersøgt den gode arbejdslyst blandt danskerne, hvor vi gennem et grundigt spørgeskema, som mere end 10.000 medarbejdere i mange forskellige danske virksomheder og brancher har svaret på, har vi fået et indblik i det, der giver danskerne god arbejdslyst.

Derudover har undersøgelserne givet os viden om, hvilken ledelsesstil der giver den bedste arbejdslyst. Dem kalder vi for de fire ledelsesdimensioner, og vi ser en tydelig forskel på ledere som forstår at arbejde dem ind i hverdagen, og dem som ikke gør.