Samtaler til ledige

Samtaler til ledige

Som ledig skal du deltage i en række forskellige samtaler hos os og jobcentret. Møderne er et samarbejde mellem dig, os og jobcentret med det formål at hjælpe dig hurtigt i arbejde igen.

I løbet af de første seks måneder, du er ledig, skal du deltage i en række forskellige samtaler hos os og hos jobcentret. Det siger loven.

Samtalerne er et samarbejde mellem dig, Krifa og jobcentret med det formål at hjælpe dig hurtigt i arbejde igen. Samtalerne tager altid udgangspunkt i dig og din jobsøgning.  
 
Du skal ikke selv holde styr på, hvornår du skal til samtaler hos os. Vi sender dig løbende indkaldelserne, når det er tid til, at vi skal tale sammen. Til gengæld bestemmer du selv – næsten i hvert fald – hvornår det passer dig bedst at tale med os. 
 
Du skal nemlig selv booke din tid på Mit Krifa. 
 
Hvis du allerede har modtaget en indkaldelse, kan du booke din tid her.

Din personlige jobkonsulent

Som medlem i Krifa har du den samme jobkonsulent gennem hele din ledighed. Det er det, vi kalder din personlige jobkonsulent.

Du vælger selv din jobkonsulent første gang, du booker en samtale med os, og så kan du bruge din jobkonsulent lige der, hvor det giver allerstørst værdi for din jobsøgning - fx hvis du gerne vil have sparring på et jobopslag, motivationen hænger eller du gerne vil øve din kommende jobsamtale.