Sparringssamtale

Vores jobkonsulenter tilbyder hjælp og vejledning, der gør dig i stand til at skrive bedre og mere målrettede ansøgninger og CV.

Sparringssamtale

Noget af det vigtigste ved din ansøgning og dit CV er nemlig, at det er målrettet lige netop det job, du søger.  
 
Målet med sparringssamtalen er, at gøre dig bedre rustet til din videre jobsøgningsproces, så du kan skrive dig til toppen af bunken af ansøgninger og komme til flere jobsamtaler - ja, og i sidste ende score jobbet.

Helt konkret kigger vi sammen på:

  • din ansøgning og dit CV
  • forberedelse af jobsamtalen
  • ideer til uddannelse og aktivering af dit netværk
  • ... og hvad du ellers har brug for sparring på i forhold til din jobsøgning.

Book en samtale

Som medlem af Krifas A-kasse kan du snakke med en af vores erfarne jobkonsulenter. For at booke en samtale, skal du ringe til os på 7227 7227 - så aftaler vi en tid, som passer dig.  

Sådan foregår det 

Samtalen foregår over telefon og varer cirka 30 min. På den måde kan du nemt og hurtigt få sparring på det, du har brug for. 

Hvis du har en ansøgning og CV, som du gerne vil have konkret feedback på af jobkonsulenten under samtalen, kan du vælge at sende det inden samtalen. Du kan sende din ansøgning og dit CV her.  

Du kan også vente med at sende det til under sparringssamtalen, hvis det bliver behov for det.   

 
Vi snakkes ved!

Alt om ansøgning og CV

I Krifa ved vi en masse om jobsøgning, og det vil vi gerne dele med dig! Derfor har vi lavet en række guides, videoer, podcasts og artikler om blandt andet ansøgning og CV, som du finder lige her.