Stressrådgivning

Tal med en stresskonsulent

Gennem samtaler med Krifas stresskonsulenter får du hjælp til at mindske den stress, du oplever. Du får hjælp til, hvad du konkret kan gøre ud fra netop din situation.

Føler du dig presset? Har du svært ved at nå alt det, du gerne vil? Koncentrationsbesvær? Ondt i kroppen? Svært ved at sove? Let til tårer? Glemmer du mere, end du plejer?

Dét og meget mere kan være tegn på stress.

Det er vigtigt at handle på den stress, du oplever inden den udvikler sig. Et første skridt kan være, at tage en snak med en stresskonsulent hos Krifa. Det er ganske gratis for medlemmer af Krifa.

Det kan stresskonsulenten hjælpe med 

I samtalen med stresskonsulenten, vil I sammen finde ud af, hvad din stress skyldes. I vil også tale om, hvad du kan gøre, og hvad dit næste skridt kan være, for at genfinde balancen i dit liv og arbejdsliv og mindske, den stress, du oplever.  

I kan eksempelvis tale om:

  • Hvad du konkret kan gøre for at mindske stressen
  • Hvordan du kan tale med kolleger, chef eller familie om det
  • Hvordan du kan styrke dit selvværd og selvbillede
  • Hvordan du værner om dine grænser, og hvad der er ok, og ikke er ok
  • Hvordan du kan forebygge stress
  • og meget mere.

Bliv ringet op af en stresskonsulent

Samtaler med Krifas stresskonsulenter kræver, at du er medlem af Krifa Start, Basis eller Plus. Er du endnu ikke medlem, kan du melde dig ind her og få adgang til Krifas dygtige stresskonsulenter med det samme.  

Når du har skrevet dine oplysninger nedenfor og trykket ‘send’, vil en stresskonsulent ringe dig op i det tidsrum, du har valgt. Som udgangspunkt vil I tage stresssamtalen med det samme, men hvis tidspunktet ikke passer så godt, så er det altid muligt at aftale en ny tid.

Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

KVITTERING

Gratis online hjælp til stress

Vi har udviklet et online forløb til dig, der føler dig stresset og gerne vil have hjælp til at håndtere den. Forløbet kalder vi Stressfri.  

Forløbet består af videoer og øvelser, som bliver sendt direkte til din mail, og som du kan åbne, når du har lyst og tid. Her får du professionel viden om stress fra vores stresskonsulenter og gennem konkrete redskaber får du hjælp til at handle på den stressbelastning, du oplever. Der er et særskilt forløb for dig som er i job, sygemeldt eller ledig.
Bliv klogere på stress
Få mere viden om stress, hvordan du håndterer den, og tag stresstesten og find ud af om du er stresset.