Forside/ .../ Stresssamtale
Stressrådgivning

Stress-samtaler

Gennem samtaler med en psykoterapeut eller psykolog i Krifa får du hjælp til at mindske den stress, du oplever. Det er din situation, der er udgangspunktet for vores samtale.

Føler du dig presset? Har du svært ved at nå alt det, du gerne vil? Koncentrationsbesvær? Ondt i kroppen? Svært ved at sove? Let til tårer? Glemmer du mere, end du plejer? Dét og meget mere kan være tegn på stress.

Det er vigtigt at handle på den stress, du oplever inden den udvikler sig. Et første skridt kan være, at få hjælp gennem en samtale med psykoterapeut eller psykolog i Krifa. Det er ganske gratis for medlemmer af Krifa.

Det kan vi hjælpe med 

I samtalen, vil I sammen finde ud af, hvad din stress skyldes. I vil også tale om, hvad du kan gøre, og hvad dit næste skridt kan være på vejen til, at genfinde balancen i dit liv og arbejdsliv og mindske, den stress, du oplever.  

I kan eksempelvis tale om:

  • Hvad du konkret kan gøre for at mindske stressen
  • Hvordan du kan tale med kolleger, chef eller familie om det
  • Hvordan du kan styrke dit selvværd og selvbillede
  • Hvordan du værner om dine grænser, og hvad der er ok, og ikke er ok
  • Hvordan du kan forebygge stress
  • og meget mere

Bliv ringet op af en psykolog/psykoterapeut

Samtalerne forudsætter, at du er medlem af Krifa Fagforening eller Krifa Start. Er du endnu ikke medlem, kan du melde dig ind her og få adgang til Krifas dygtige psykologer og psykoterapeuter med det samme.  

Når du har skrevet dine oplysninger nedenfor og trykket ‘send’, vil du blive ringet op i det tidsrum, du har valgt. Som udgangspunkt vil I tage stresssamtalen med det samme, men hvis tidspunktet ikke passer så godt, så er det altid muligt at aftale en ny tid.

Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

KVITTERING