Forside/ .../ Krifas mission

MISSION

Vi vil skabe god arbejdslyst

 


Krifas mission er at fremme god arbejdslyst hver dag – for medarbejdere, medlemmer og samfund.

Vi kender udtrykket ”god arbejdslyst” – men hvad betyder det egentlig? 

Arbejdslyst handler om trivsel og motivation til at gå på arbejde. Arbejdslyst opstår, når oplevelsen af mening, mestring, balance, god ledelse og flere andre faktorer går op i en højere enhed.

I Krifa arbejder vi hver dag for, at vores medlemmer oplever god arbejdslyst gennem hele arbejdslivet.

Vores mission er integreret i alt, hvad vi gør. Vi er sat i verden for at give god arbejdslyst til mennesker – både når der er bevægelse i arbejdslivet, og når det står stille.

Missionen giver hver dag mening til det, vi gør. Og missionen forpligter os til at skabe reel oplevet arbejdslyst hos mennesker. Det skal gøre en forskel – og det skal ses i vores handlinger og vores holdninger. Vi er en organisation, der tager ansvar for medarbejdere, medlemmer og samfund.

Medarbejdere

Som arbejdsplads går vi foran i selv at skabe god arbejdslyst. Vi praktiserer god ledelse på grundlag af vores mission og værdigrundlag og stræber efter at ligge i toppen blandt de absolut bedste arbejdspladser.

Medlemmer

Vores medlemmer oplever, at vi tager hånd om deres arbejdslyst gennem hele deres arbejdsliv. Det har sit udtryk hver eneste dag i både tryghed, rådgivning, udvikling og inspiration.

Samfundet

Vi skaber bevægelse i samfundet. Med holdninger, viden, påvirkning af rammer og CSR bidrager vi til at bevæge samfundet og fællesskabet i en positiv retning. Både på lokalt og nationalt niveau. Målet for vores engagement er altid at fremme arbejdslysten – for den enkelte og på arbejdspladser.