Forside/ .../ Krifas mission

MISSION

Vi vil skabe god arbejdslyst

 


Krifas mission er at fremme god arbejdslyst hver dag – for medarbejdere, medlemmer og samfund.


Arbejdslede er det modsatte af arbejdslyst. For arbejdslyst opstår, når oplevelsen af mening, mestring, balance, god ledelse og flere andre faktorer går op i en højere enhed.

Vores mission er integreret i alt, hvad vi gør. Vi er sat i verden for at give god arbejdslyst til mennesker – både når der er bevægelse i arbejdslivet, og når det står stille.
Missionen giver hver dag mening til det, vi gør. Og missionen forpligter os til at skabe reel oplevet arbejdslyst hos mennesker. Det skal gøre en forskel – og det skal ses i vores handlinger og vores holdninger. Vi er en organisation, der tager ansvar for medarbejdere, medlemmer og samfund.

Medarbejdere

Som arbejdsplads går vi foran i selv at skabe god arbejdslyst. Vi praktiserer god ledelse på grundlag af vores mission og værdigrundlag og stræber efter at ligge i toppen blandt de absolut bedste arbejdspladser.

Medlemmer

Vores medlemmer oplever, at vi tager hånd om deres arbejdslyst gennem hele deres arbejdsliv. Det har sit udtryk hver eneste dag i både tryghed, rådgivning, udvikling og inspiration.

Samfundet

Vi skaber bevægelse i samfundet. Med holdninger, viden, påvirkning af rammer og CSR bidrager vi til at bevæge samfundet og fællesskabet i en positiv retning. Både på lokalt og nationalt niveau. Målet for vores engagement er altid at fremme arbejdslysten – for den enkelte og på arbejdspladser.