Ny ledelsesundersøgelse fra Krifa

72 % af danske ledere vurderer, at deres medarbejdere får brug for flere kompetencer, hvis de skal kunne klare sig på deres arbejdsplads i fremtiden. Det viser en ny undersøgelse fra Krifas Videnscenter for God Arbejdslyst, som sætter fokus på gevinsten ved efteruddannelse og kompetenceudvikling.

Løft kompetencerne – så løfter du bundlinjen

”God arbejdslyst” siger vi til hinanden, men for Krifa er det mere end en hilsen. Det er vores mission. Når vi trives på arbejdet og føler os motiverede og kompetente til at løse vores opgaver, påvirker det effektiviteten og medarbejderloyaliteten positivt – og det giver arbejdslyst!

Hvert år undersøger vi danskernes arbejdslyst i samarbejde med Institut for Lykkeforskning og Kanter Gallup. Det kalder vi vores God Arbejdslyst Indeks.

Her kan vi år efter år se, at oplevelsen af at mestre sit arbejde har afgørende betydning for, hvor godt den enkelte medarbejder trives. Men vi kan også se, at kun hver femte mener, at han eller hun har nok færdigheder til at løse deres nuværende opgaver.

Som leder har du med andre ord god grund til at sætte efteruddannelse og kompetenceudvikling på dagsordenen.

Brug andre lederes erfaringer

Men hvordan har de danske ledere det med kompetenceudvikling og efteruddannelse? Ser de et stort behov, og hvad siger medarbejderne? Krifas Videncenter for God Arbejdslyst har sammen med YouGov gennemført en omfattende undersøgelse blandt danske ledere for at få indblik i deres erfaringer
Mål god arbejdslyst hos dine medarbejdere med GAIS

God arbejdslyst kommer ikke af sig selv

Derfor har vi gjort det til vores mærkesag at udvikle værktøjer, der hjælper ledere og medarbejdere med at styrke trivslen og motivationen på arbejdspladsen. Er du nysgerrig efter  at se, hvordan dine medarbejdere trives og hvordan de selv ser på deres mestring, kan du bruge vores online-værktøj GAIS - God Arbejdslyst Indeks Score. GAIS måler trivslen i dit team og giver dig skræddersyede råd til at løfte arbejdslysten. 

Få mere inspiration til efteruddannelse

Dette skema kan du bruge til at sætte en god retning for dine uddannelsesplaner og kompetenceudvikling.

Der er tre sider af det at mestre arbejdet. Du kan udvikle dine faglige, men også dine sociale og personlige sider. Vi guider dig gennem øvelser og refleksioner med det formål at vise dig hvordan. Tilmeld dig onlinekurset - så er du allerede i gang.

Danmarks bedste arbejdsplads har flere gange været Middelfart Sparekasse. HR-direktøren her hed Herbert Sørensen, og her giver han dig råd og redskaber til en god MUS-samtale.