En gruppe mennesker  er klar til at svare på spørgsmål
Forside/ Inspiration til dit arbejdsliv/ Arbejdslyst/ Ny uddannelse: Skab glæde og trivsel på din arbejdsplads
Forside/ .../ Ny uddannelse: Skab glæde og trivsel på din arbejdsplads

Ny uddannelse: Skab glæde og trivsel på din arbejdsplads

Nu kan du uddanne dig i god arbejdslyst. Som noget helt nyt kan du nemlig blive certificeret arbejdslystkonsulent og få masser af viden og værktøjer til skabe meget mere arbejdslyst på din arbejdsplads.  

Ikon artikel
Journalist
Anne Rahbek

Har I god arbejdslyst på din arbejdsplads? Undersøgelser viser gang på gang, at den gode arbejdslyst er afgørende for, hvordan vi har det på jobbet. Har vi masser af arbejdslyst, er vores trivsel højere, og vi er endda også mere effektive. 

Men hvordan skaber man den gode arbejdslyst? Det kan du lære på Arbejdslystuddannelsen. 

Gør en forskel
På uddannelsen, som Krifa og Erhvervsakademi Dania står bag, lærer du, hvad grundelementerne i god arbejdslyst er, og hvordan du som certificeret arbejdslystkonsulent kan skabe mere trivsel.

Som arbejdslystkonsulent kan du virkelig gøre en forskel for dig og dine kolleger.

Metus Kristensen, kursusleder Arbejdslystuddannelsen
- Som arbejdslystkonsulent kan du virkelig gøre en forskel for dig og dine kolleger. Du bliver i stand til at spotte udfordringer og får værktøjer til at håndtere dem med. Samtidig får du en helt masse viden. Uddannelsen er nemlig baseret på Krifas God Arbejdslyst Indeks, som er den største kortlægning af, hvad der giver danskerne arbejdslyst. Det er virkeligt noget, du vil kunne tage med dig hjem og bruge på din arbejdsplads, fortæller Metus Kristensen, der er kursusleder på Arbejdslystuddannelsen. 
 

Det får du på Arbejdslystuddannelsen

  • Viden om sammenhængen mellem motivation og resultater
  • Værktøjer til at skabe høj trivsel og effektivitet i teams
  • Redskaber til at præge en arbejdskultur i positiv retning
  • Praktisk erfaring med at udføre teamprocesser
  • 5 ECTS-point og en certificering

Helt ny rolle
Og netop det konkrete, man som deltager får med sig hjem, fremhæver tidligere deltagere ved uddannelsen. 

- Den her uddannelse giver mig en helt ny rolle, når jeg kommer tilbage. Det er min chef, der har sendt mig afsted, så jeg synes, at han hænger lidt på den nu. For hvis man sender mig afsted på det her, så er det også ensbetydende med, at man vil skabe en forandring derhjemme. Jeg kommer jo tilbage med så mange input og nye værktøjer, så det skal altså afprøves. Og det glæder jeg mig til, fortæller Inken Thaysen Dam, der er projektmedarbejder, og som nu også kan kalde sig certificeret arbejdslystkonsulent. 

Hun var en del af det første hold arbejdslystkonsulenter, der trådte ud fra eksamenslokalet i januar 2017. 

Du kan også blive arbejdslystkonsulent!
Vil du være den næste certificerede arbejdslystkonsulent? Så er det om at slå til, for uddannelsen er meget populær. Der er hold i hele landet flere gange årligt. 

Prisen for uddannelsen er 7.900 kr. og er inklusiv materialer, forplejning og certificering. Nogle virksomheder giver dig mulighed for tilskud gennem kompetencefonde, og den mulighed hjælper vi gerne med at undersøge. 

Vil du vide mere?

Få mere viden om arbejdslystkonsulentuddannelsen

Var indholdet interessant?
Ja
Nej

Vi har modtaget din kommentar

Dette kan også have din interesse