Med en arbejdslystsamtale fra Krifa blev Brian mere afklaret med, hvad der betyder noget for ham i hans arbejde
Forside/ Inspiration til dit arbejdsliv/ Arbejdslyst/ Jeg fik et realistisk billede af mig selv på job
Forside/ .../ Jeg fik et realistisk billede af mig selv på job

Jeg fik et realistisk billede af mig selv på job

Brian Pedersen vidste, at han havde stor arbejdslyst. Men det kom alligevel som en overraskelse for ham, hvad han fik ud af at få målt sin arbejdslyst og komme til en arbejdslystsamtale.
Ikon artikel
Jobrådgiver
Marianne Tinggaard

Mål god arbejdslyst hos dine medarbejdere med GAIS

Begynd allerede i dag!

Du kan tage en måling af din egen arbejdslyst på GAIS.dk.

Brian Pedersen er mediegrafiker. Da fremtiden tegnede sig usikkert for den virksomhed, han er ansat i, valgte han at booke en karrieresamtale hos Krifa. Den samtale skulle vise sig at føre til mere.

Pingpong - hvad nu?

- Konsulenten i Krifa var super professionel. Jeg fortalte om min situation, og ud fra det, skabte hun et overblik. Hun var god at pingponge med. Så jeg blev hjulpet godt på vej i mine overvejelser om fremtiden.

Brian Pedersen blev opfordret til at prøve en GAIS-måling for at blive klogere på sin arbejdslyst.

- GAIS-målingen var en helt åbenbaring for mig! Jeg er glad for mit job og vidste, at målingen ville vise stor arbejdslyst. Men det er jo helt magisk, at den ud fra nogle spørgsmål kan tegne så realistisk et billede og pege på områder, jeg stadig kan forbedre.

Med en arbejdslystsamtale fra Krifa blev Brian mere afklaret med, hvad der betyder noget for ham i hans arbejde

- Jeg ved nu, hvad jeg skal være opmærksom på for at trives, siger Brian Pedersen

God arbejdslyst – helt jordnært

Efter GAIS-målingen kom Brian Pedersen til en arbejdslystsamtale.

- GAIS er nemt at bruge. Men det gav endnu mere mening, da jeg sammen med konsulenten fra Krifa dykkede længere ned i tallene fra målingen, og fandt frem til, hvad der er vigtigt for min arbejdslyst. Vi kom vidt omkring, og hun kunne omsætte det til noget helt jordnært og vise mig, hvordan jeg kunne bruge det i hverdagen. 

- Jeg ved nu, hvad jeg skal være opmærksom på for at trives. Hvis jeg skal søge nyt job, ved jeg, hvilke forhold jeg skal lede efter, og hvilke spørgsmål jeg fx skal stille til en jobsamtale for at finde et job, hvor jeg kan have god arbejdslyst.

- Jeg har i øvrigt vist min GAIS-måling til min chef og håber, at vi kan tale om det til en MU-samtale. Jeg har også vist den til mine venner og familie. For jeg vil helt sikkert prøve målingen igen om et halvt års tid.

Vil du vide mere om, hvad der giver dig arbejdslyst og trivsel?
Book en tid til en arbejdslivssamtale.

Annemette er jobkonsulent i Krifa og holder mange arbejdslystsamtaler.

- Samtalen skaber en bevidsthed om, hvad der er vigtigt for din arbejdslyst, og hvad du selv kan gøre for at forbedre din arbejdslyst.

Udgangspunktet for samtalen er ofte en GAIS-måling, der har kortlag arbejdslysten ud fra syv faktorer: Mening, mestring, ledelse, medbestemmelse, resultater, balance og kolleger.

- GAIS-målingen er et fantastisk redskab til at skabe dialog og at sætte ord på, hvordan den enkelte får god arbejdslyst – det giver ofte en aha-oplevelse, understreger Annemette.

- Jeg har en stor viden om, hvad der skaber arbejdslyst. Det gør, at jeg hurtigt pejler mig ind på de faktorer, der betyder mest for den, jeg taler med. Samtalen bliver på den måde hurtigt vedkommende. Og efter samtalen har den enkelte fået gode argumenter, ord og indsigt til en saglig dialog med sin arbejdsgiver eller kolleger, som kan være med til at hjælpe på vej.


Dette kan også have din interesse