Forside/ Inspiration/ Hverdag på jobbet/ Vi er hinandens arbejdsliv
Forside/ .../ Vi er hinandens arbejdsliv
Allan René Olesen

Vi er hinandens arbejdsliv

Et godt arbejdsliv handler bl.a. om at får skabt fokus på at vi alle sammen på arbejdet har et ansvar for at skabe god arbejdslyst og trivsel. Men hvordan gør vi det i praksis?

Ikon podcast
konsulent
Ninna Holch Trubka

Et godt arbejdsliv, er bl.a. der hvor vi trives, hvor opgaverne giver mening og hvor vi er fælles om at løfte kerneopgaven. 
MEN – hvordan er du egentlig medskaber af den kultur og det arbejdsmiljø du befinder dig i? Og hvordan kan du aktivt vælge dit fokus, og gå forrest med god arbejdslyst til dig selv og andre?

Det og meget mere, kan du høre om i denne podcast med Allan René Olesen, der er direktør og konsulent i firmaet Addfocus. Her arbejder Allan med at øge trivsel og arbejdsglæde på danske arbejdspladser. Et arbejde der tager et meget personligt afsæt i Allans egen baggrund, og de omstændigheder som livet har bragt ham i.  Allan fortæller om hans livsvilkår, og hvordan han aktivt har brugt dem som drivkraft til at skabe et sundt arbejdsliv. Og så giver han en kærlig opsang til vores forståelse af samarbejde og relationer i arbejdslivet – både om at komme op af stolen og blive vores eget ansvar bevidst, men også om at turde stille spørgsmål og undres.

Vi har +100 podcasts
Vores podcasts er for alle - om du er medlem eller ej.

Følg Krifa Podcast på Spotify Følg Krifa Podcast på Apple Podcasts


Dette kan også have din interesse