3 mobiltelefoner
Forside/ .../ 3 apps, der gør dig effektiv

3 apps, der gør dig effektiv

Når vi er effektive, skaber vi resultater. Vi har fundet tre apps, der kan hjælpe dig til at blive mere effektiv og organiseret på jobbet.
Ikon artikel
Journalist
Mette Christiansen

App Stores mange apps kan andet end bare at underholde. Der findes også apps, der kan hjælpe dig med at blive mere effektiv og organiseret. Og når vi er effektive, skaber vi resultater. 

Vi har fundet tre apps, der kan effektivisere din dag på jobbet. Alle apps kan hentes gratis og er kompatibel med iOS.

Life Navigation

Life Navigation giver dig fire konkrete værktøjer til at gøre din dag mere effektiv. Det første værktøj er en ugekalender til tidsregistrering. Her kan du registrere, hvad du bruger tiden på. Det skaber overblik samtidig med, at du bliver bevidst om, hvordan du bruger ugens 168 timer. 

Det næste værktøj er en liste med mål. App’en opfordrer dig til at sætte tre-fire mål for en uge, da mennesker med nedskrevne mål når mere. Når du er i mål, kan du vinge det af på listen og endda også dele det på Facebook, hvis du har lyst. 

Det tredje værktøj handler om energi. Her kan du registrere, hvornår dit energiniveau er meget lavt, lavt, normalt eller peaking. Bliv klog på, hvornår du har mest energi og planlæg din dag efter det.

Det sidste værktøj drejer sig om rum. Her kan du tage billeder af rum, der giver dig ro og rum, der giver dig inspiration. Tilføj en tekst til hver billede, og find ud af hvilke rum, der er bedst for dig at arbejde i.  

Du logger på med din Facebook-profil – nemt og hurtigt. Har du ikke sådan én, kan du snildt oprette en bruger. App’en er på dansk med et let og overskueligt design i bordeaux nuancer og et barnagtigt strejf i skrifttype og grafik. App’en er meget brugervenlig.

Evernote

  Med Evernote får du en notesbog, to-do-liste og visitkortholder i én og samme app. Du kan holde styr på og samle dine noter, billeder, idéer, to-do-lister, huskelister og opgaver i app’ens notesystem. Du kan tage billeder af dine kvitteringer eller visitkort, og på den måde gøre dem søgbar i Evernote. 

Du kan sætte en påmindelse på dine huskelister, så de ikke bliver glemt i en travl hverdag. Du kan chatte med dine kollegaer eller dele dine dokumenter med dem. Du kan gemme artikler og billeder fra din browser, så du nemt kan finde det igen.

Du kan hurtigt oprette en bruger på Evernote. App’en er på dansk og har et moderne design, hvor du kan vælge mellem tre forskellige farvetemaer. App’en er brugervenlig, men du skal nok afsætte et par minutter til at lære opsætningen at kende.

Evernote synkronisér på tværs af dine apple-enheder, så du har alt med dig, uanset om du sidder med din iPhone eller Mac. 

EasilyDo

Med EasilyDo får du din helt egen personlige assistent. App’en hjælper dig med at ordne store som små opgaver hurtigt og effektivt. 

Hvis du for eksempel har sendt en mail til en person, som ikke allerede er i din adressebog, kan EasilyDo oprette personen for dig med alt den nødvendige information – det eneste du skal gøre, er at trykke ok. 

Du kan også blive mindet om kommende fødselsdage, hvor du kan forberede en fødselsdagshilsen og EasilyDo sender den til personen på selve dagen. 

App’en kan også holde styr på dine bordreservationer på restauranter, minde dig om betaling af regninger, holde dig opdateret på sociale medier, rydde op i dine e-mails og meget mere. 

Din personlige assistent er lige så effektiv på dine vegne, som du ønsker. For jo flere online platforme du tilføjer – såsom din e-mail, kalender, Facebook-profil, LinkedIn-profil, Evernote osv. – jo flere ting kan den gøre for dig. 

EasilyDo er nem at oprette – du kan bl.a. bruge din Facebook-profil. Det tager en del tid at tilføje alle dine online platforme, især hvis du er aktiv på mange. Men når de først er tilføjet, skal du heller ikke foretage dig mere i forhold til dem.

App’en er på engelsk med et lækkert og moderne design. Den er nem og overskuelig at bruge, men det tager lidt tid at sætte sig ind i opsætningen.
Vil du også med på vores spændende kurser?
Meld dig ind og tilmeld dig

Var indholdet interessant?
Ja
Nej

Vi har modtaget din kommentar

Dette kan også have din interesse