Du kan forsikre dig op til 21.000 kr. oveni dine dagpenge. Læs mere her.
Forside/ Inspiration/ Arbejdsvilkår/ Lønsikring - Få 5 fordele med Lønsikring
Forside/ .../ Lønsikring - Få 5 fordele med Lønsikring

5 fordele: Det får du med Lønsikring

Kan du leve for 18.866 kroner om måneden? Det er – vel og mærket - det maksimale beløb du kan få, hvis du bliver ledig. Men du har faktisk mulighed for at forhøje det beløb væsentligt, hvis du har en Lønsikring. Her kan læse om fem fordele, Lønsikring giver dig. 
Ikon artikel
Journalist
Cecilia Bach Baagø

Du har sikkert en forsikring til din bil, dit hus, din hund, din elektronik og en ulykkesforsikring til dig selv. Men har du også en forsikring til din økonomi? Lønsikring er en forsikring ligesom alle andre forsikringer. En Lønsikring forsikrer dig mod nedgang i din indtægt, hvis du bliver opsagt fra dit arbejde. Med en Lønsikring får du tryghed i din hverdag og en økonomisk sikkerhed for hele familien. Bliver du ledig, kan en Job Coach hjælpe dig med sparring og vejledning til at komme hurtigt og godt videre i arbejdslivet.

1. Du kan forsikre dig op til 21.000 kr. oveni dine dagpenge

En Lønsikring giver dig mulighed for at få udbetalt mellem 1.000 og helt op til 21.000 kroner om måneden – udover dine dagpenge. 

2. Du kan forsikre dig op til 90 % af din nuværende løn minus AM-bidrag

Med en Lønsikring er du godt stillet, hvis du bliver ledig. Du kan nemlig sikre dig en samlet indtægt på op til 90 procent af din nuværende månedsløn. Det gør det muligt næsten at vedligeholde din aktuelle indtægt.

3. Du får to årlige karrieresamtaler med inspiration til dit arbejdsliv

Selvom du har fuld fart på karrieren og har et fast arbejde, kan du godt have brug for noget inspiration og sparring omkring dit arbejdsliv. En Lønsikring giver dig mulighed for at få to årlige samtaler, hvor du får inputs til et godt arbejdsliv.

4. Du kan modtage rådgivning fra en Job Coach

Kommer du i den uheldige situation, at du mister dit arbejde, hjælper din Lønsikring dig med at komme videre. Du kan komme til samtaler med en Job Coach, der vejleder dig om, hvordan du kommer i den rigtige retning. En Job Coach vejleder dig også om, hvordan du laver et godt CV og en skarp ansøgning, så du får et nyt arbejde, der matcher dig.

5. Du slipper for økonomiske bekymringer, hvis du bliver ledig

Slip for bekymringer om opsigelse og en usikker økonomi. Med en Lønsikring er du godt stillet økonomisk, hvis du mister dit arbejde. Få tryghed og undgå, at hele din hverdag bliver forandret, hvis du bliver ledig.

Få op til 21.000 kr. oven i dine dagpenge

Med Lønsikring kan du forsikre dig ved ledighed - og få op til 21.000 kr. oven i dine dagpenge, hvis du bliver ledig. 


Dette kan også have din interesse