Er du klar over, hvilke konsekvenser det har for din økonomi, hvis du bliver ledig? Det kom bag på Christel Høeg-Andersen, da hun blev ledig for første gang. Lønsikring blev hendes redning - en investering, hun i dag er meget taknemmelig for.
Forside/ Inspiration til dit arbejdsliv/ Arbejdsvilkår/ Lønsikring giver tryghed og økonomisk sikkerhed
Forside/ .../ Lønsikring giver tryghed og økonomisk sikkerhed

Lønsikring giver Christel tryghed og økonomisk sikkerhed

Er du klar over, hvilke konsekvenser det har for din økonomi, hvis du bliver ledig? Det kom bag på Christel Høeg-Andersen, da hun blev ledig for første gang. Lønsikring blev hendes redning - en investering, hun i dag er meget taknemmelig for.

Ikon artikel
Journalist
Cecilia Bach Baagø

For fem år siden blev 52-årige Christel ledig. Hun havde ingen Lønsikring, men fandt hurtigt ud af, hvad en Lønsikring kunne have gjort for hende i situationen.

Første gang jeg blev ledig, tænkte jeg, at det måske godt kunne betale sig at have Lønsikring. Så ville jeg være sikker på, at jeg kunne betale mine regninger til tiden, fortæller Christel og tilføjer:

Der er en stor tryghed i at have Lønsikring. Det nytter jo heller ikke noget, at man lige pludseligt skal til at flytte, fordi man bliver ledig.
Det skulle vise sig at blive et godt valg for Christel at købe Lønsikring. Fire år senere oplevede hun nemlig at blive ledig igen på grund af omstruktureringer på sin arbejdsplads.

Hjælp fra en Job Coach

Christel fandt hurtigt ud af, at hun via sin Lønsikring havde mulighed for at få rådgivning fra en Job Coach. Allerede dagen efter hun blev opsagt, var Christel til et møde med Job Coachen.

Han hjalp mig med at gennemgå min ansøgning og opdatere den, så den blev skarp. Det var godt at få nogle andre øjne på, forklarer hun. 
 

Det gav mig troen på, at det nok skulle lykkes mig at finde et job igen.

Christel Høeg-Andersen

Det får du med lønsikring:

  • Du kan forsikre dig op til 21.000 kr. oven i dine dagpenge
  • Du kan forsikre dig op til 90 % af din nuværende løn minus AM-bidrag
  • Du får to årlige karrieresamtaler med inspiration til dit arbejdsliv
  • Du kan modtage rådgivning fra en Job Coach
 

Christel var blot til et par samtaler med Job Coachen. For allerede to måneder efter opsigelsen havde hun fået et nyt job som bogholder.

I forløbet med Job Coachen oplevede jeg at få super god og positiv sparring. Det gav mig troen på, at det nok skulle lykkes mig at finde et job igen. Han var meget engageret, positiv og glad og var rigtig god til at se mine muligheder.

Lønsikring er en succes

For Christel har det været en stor succes at have Lønsikring. Derfor er det også noget, som hun fortsat vil benytte sig af og noget, hun vil anbefale til andre. 
 

Jeg vil bestemt anbefale andre at have Lønsikring.

Christel Høeg-Andersen
- Jeg vil bestemt anbefale andre at have Lønsikring. For det første er der den økonomiske sikkerhed, som giver tryghed og ro. For det andet er der den mulighed, at du kan få samtaler med en Job Coach. Det kan skubbe lidt til dig og hjælpe dig i den rigtige retning. De samtaler, de er simpelthen guld værd, pointerer Christel.
Få op til 21.000 kr. oven i dine dagpenge

Med Lønsikring kan du forsikre dig ved ledighed - og få op til 21.000 kr. oven i dine dagpenge, hvis du bliver ledig. 

Var indholdet interessant?
Ja
Nej

Vi har modtaget din kommentar

Dette kan også have din interesse